Mainos

Maajussille morsian -ohjelman ensimmäisen kauden Teemu kertoo erikoisesta aluevaltauksestaan: "Kävimme Japanin kiertueella"

3:25

Maajussille morsian -ohjelman ensimmäisellä kaudella tavattu Teemu on löytänyt uuden rakkauden ja intohimon

VIDEO: Maajussit kautta aikojen lähtivät perinteiselle risteilylle

Maajussille morsian -ohjelman ensimmäisellä kaudella vuonna 2006 tavattiin Valkealassa asuva Teemu, joka etsi rakkautta ensimmäisten maajussien joukossa. Morsian löytyi ohjelmasta, pari meni naimisiin ja sai kaksi lasta. 

Pariskunta erosi vuonna 2012 ja sittemmin Teemu on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin. MTV tapasi Teemun maajussiristeilyllä keväällä. Maajussi kertoo pitäneensä yhtä Mervi-rakkaansa kanssa jo viiden vuoden ajan. Pari asuu omissa kodeissaan eikä aio kiirehtiä suhteessaan. 

– Ihan rauhallisesti tässä on edetty, ei olla sen enempää suunniteltu. Olemme kokeneet, että on hyvä mennä näin. 

12 vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon ja Teemu kertoo, että edelleen jotkut tunnistavat televisiosta tutun miehen esimerkiksi kaupan kassalla. Hänen mukaansa tämä on kuitenkin vähentynyt huomattavasti aikaan, jolloin ohjelma pyöri televisiossa. Tällöin Teemusta ja muista maajusseista tuli isoja julkkiksia Suomessa. 

– Se kurkkusinappi lähinnä muistetaan. Minulla oli se festarieväs, että sinappia kurkun päälle, niin sen kaikki muistaa. Ja kaikki tulee sanomaan, että se oli itse asiassa oikeasti tosi hyvää, että et puhunut paskaa televisiossa. 

Erikoinen aluevaltaus

Maatilansa lisäksi Teemu on nykyään kiireinen myös musiikin saralla. Mies kertoo vaikuttavansa Äijäkanteleet-nimisessä yhtyeessä, jossa on yhteensä 12 jäsentä. Nimensä mukaisesti kaikki jäsenet soittavat kuusikielisiä kanteleita. 

Teemun mukaan soittaminen on bändille vain harrastus, mutta joukko on kuitenkin lähtenyt valloittamaan maailmaa. 

– Olemme käyneet Japanin kiertueella. Japanilaiset ovat kovia Suomi-faneja, joten kaikki suomalainen kuten Muumit, Marimekko ja kanteleensoitto ovat kovia juttuja siellä. Siellä on paikallisia kanteleenharrastajia paljon. 

Maajussi kertoo, että Äijäkanteleet eroaa muista maailman kantelebändeistä erityisesti asenteellaan.

– Musiikissa on yleensä tarkoitus, että soitetaan mahdollisimman hyvin ja oikein sekä mahdollisimman tylsästi. Me taas soitamme mahdollisimman hauskasti. 

Persoonallinen asenne musiikkiin kiinnostaa

Edellinen vuosi oli maanviljelijöille ilmaston puolesta erittäin vaikea ja myös Äijäkanteleet on halunnut ottaa kantaa asiaan omalla musiikillaan.

Yhtye julkaisi tämän vuoden alussa musiikkivideon, jossa muun muassa Teemu pui viikatteella lumihangessa olevia härkäpapuja. 

– Se kertoo aika paljon viime vuoden tunnelmista, se meni vähän penkin alle. 

Äijäkanteleet on tullut tutuksi myös muille Maajussille morsian -ohjelmassa esiintyneille maajusseille. Teemun mukaan muun muassa edellisellä kaudella rakkautta etsinyt Heikki on ollut alusta asti yhtyeen suuri fani ja tarjoutunut mukaankin porukkaan.

Heikin lisäksi Maajussille morsian -ohjelman tulevan kauden esittelyjaksossa nähty kansantanssia harrastava Ilmari on esiintynyt Äijäkanteleiden alajaoston, Hyppälän urosmarttojen kanssa. 

– Siellä on hyvä meininki, Teemu kertoo yhtyeestään.


Maajussille morsian MTV3-kanavalla syksyllä!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.