Maajussi-Tuomon vanhemmat puhuvat uudesta miniästään: "Toivotaan parasta ja pelätään pahinta"

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastunut Tuomo vie Vappu Pimiän tapaamaan vanhempiaan. 

Maajussille morsian -ohjelma on tulossa päätökseensä ja kesän treffiviikonloput ja farmiviikot ovat enää muisto vaan. Kolme maajussia ei löytänyt rakkautta ohjelman kautta, mutta yhtä maajussia onni lykästi muidenkin edestä. 

Maajussi-Tuomo päätyi valitsemaan farmiviikkojen päätteeksi Marjon, mikä oli miehen mukaan lähes selkeä valinta jo Naantalin treffiviikonlopun viimeisestä päivästä asti. Ohjelman kuvausten loppumisen jälkeen tuore pariskunta vietti yhdessä rakkaudentäyteisen kesän ja Marjo suunnittelee jo muuttoa tyttärensä kanssa Tuomon luokse Rantasalmelle. 

Ohjelman juontaja, rakkauden lähettiläs Vappu Pimiä saapuu Tuomon tiluksille kyselemään tuoreen pariskunnan kuulumisia ja katsomaan, millaista heidän yhteinen elämänsä tällä hetkellä on. Kolmikko suuntaa yhdessä myös tapaamaan Tuomon vanhempia. 

Tuomon isä kertoo, että maajussin pyörittämä maitotila on ollut suvun hallussa pitkään: 1700-luvun alussa perustettu tila on kulkenut perheessä yhdeksän sukupolven ajan. Tuomo itse alkoi maatilan isännäksi vuonna 2013. 

Vappu kysyy vanhemmilta, miten he reagoivat kun saivat tietää Tuomon hakeneen Maajussille morsian -ohjelmaan. Tuomon äiti kertoo, että asia todella tuli hänelle yllätyksenä. 

– Ei mitään ollut kertonut. Minullekin yksi ystävä soitti, että tänä iltana on katsottava telkkaria. Minä sanoin että eihän siellä ole maanantaina mitään katsottavaa. Hän sanoi, että no tänä iltana on, Tuomon äiti muistelee nauraen. 

– Aikuinen mies tehkööt mitä haluaa, ei ne enää äidiltä ja isältä kysele, äiti vitsailee. 

Tuomon isä puolestaan pohtii, että ennen ihmiset tapasivat toisiaan tansseissa, mutta nykyään näköjään Facebookissa ja telkkarissa. 

Vappu kyselee vanhemmilta oliko lopputulema heidän mielestään kuitenkin hyvä. 

– Toivon mukaan, Tuomon isä vastaa. 

– Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, Tuomon äiti vitsailee. 

Maajussille morsian maanantaina 5.11. MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja