Maajussi-Stiina, 24, on miettinyt Maajussille morsian -ohjelmaan hakemista jo vuosikaudet: "Kyllä mulla ihan jo pikkutyttönäkin kävi mielessä"

0:40
Tutustu maajussi-Stiinaan!

Maajussi-Stiina pyörittää hevostoimintayritystä, joka ei villissä nuoruudessa olisi käynyt mielessäkään.

Rakkauden kesä lähestyy jälleen, kun uudet maajussit etsivät rakkautta Maajussille morsian -ohjelman myötä. Uuden tuotantokauden esittelyjaksossa esittäytyvät tuttuun tapaan kahdeksan maajussia, joista neljä lopulta päätyy ohjelmaan etsimään rinnalleen puolisoa. 

Mukana on 24-vuotias maajussi-Stiina Pajulahdesta, joka pyörittää tällä hetkellä hevostoimintayritystä. Stiinan yritys on pyörinyt tällä toiminnalla puolisen vuotta, ja tätä ennen yritys oli eläinhoitola. Maajussille morsian -ohjelmaan Stiina päätyi hakemaan tuttavansa kehotuksesta. Asia on kuitenkin ollut Stiinan mielessä jo pitkään. 

– Kyllä mulla ihan pikkutyttönäkin kävi mielessä, että kun toteutan sen haaveeni tästä omasta maatilasta, niin sitten lähden mukaan tuohon ohjelmaan. Että kyllä se on ollut mulla pitkään sellainen ajatus, että kyllä mä tuohon ohjelmaan menen, Stiina kertoo MTV Uutisille. 

Aiemmin Stiina ei ole pystynyt ohjelman pariin hakeutumaan, sillä hän erosi puolitoista vuotta sitten neljä vuotta kestäneestä parisuhteesta. Stiina oli entisen puolisonsa kanssa tovin avoliitossakin, joka ei kuitenkaan osoittautunut toimivaksi. Nyt Stiina olisi valmis jälleen vakavaan suhteeseen. 

Edellisistä suhteistaan Stiina kertoo oppineensa sen, että parisuhteessa elämää eletään yhdessä eikä erikseen. Hän haluaakin siis rinnalleen mieheen, joka pitää yhteisestä ajanvietosta sekä on valmis auttelemaan myös tilan töissä. Mikäli kiinnostusta löytyy, saa puoliso Stiinan mukaan hypätä mukaan myös pyörittämään Stiinan yriystä kun liiketoiminta on tarpeeksi kannattavalla tasolle. 

Nuoruutensa Stiina kuvaili olleen ajoittain hyvin villiäkin aikaa, mistä perua on se, että muutama vuosi sitten maajussi sai tuomion virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Tuolloin maajussin mukana mielessä oli vain hauskanpito, eivätkä seuraukset. 

– Opiskeluvuodet olivat täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Nuoruuden hölmöilyjä, eikä sitä ajatellut yhtään sen enempää, että kunhan piti hauskaa, Stiina kommentoi asiaa. 

Tapauksesta Stiina kertoo oppineensa ainakin sen, ettei hän enää ajaudu sellaiseen kuntoon tai tilaan, ettei hän pystyisi hallitsemaan itseään. Tämän opin myötä maajussi kertoo jättäneensä tapauksen menneisyyteensä. Tänä päivänä hän kuitenkin iloitsee siitä, miten elämä sekä omat ajatukset voivatkin kääntyä päälaelleen. 

– Aikoinaan ei ollut minkään näköistä kiinnostusta todellakaan ruveta yrittäjäksi. En olisi ikinä uskonut, eikä olisi moni muukaan, että musta tulisi yrittäjä, joka pyörittää yksin tämmöistä tilaa, Stiina kertoo. 

Miehessä Stiina kertoo kiinnittävänsä huomiota erityisesti siihen, miten tämä huomioi toisia ihmisiä. Hän toivoo, että tuleva kumppani olisi itsenäinen ja aikuistunut mies. Saamissaan kirjeissä Stiina toivoo, että mies toisi mahdollisimman hyvin esiin sitä, millainen tyyppi on sekä millainen kokemus on eläinten kanssa toimimisesta. 

– Jos ei ole mitään kokemusta, niin en ole ihan varma, että ottaisinko sellaista. Pitää olla jonkinlaista käsitystä sekä kokemusta eläimistä. Ja siinä kirjeessä olisi hyvä tuoda edes pienesti sitä ilmi, että onko ihan oikeasti valmis muuttamaan tänne ja osaisiko ajatella sitä elämää tällä paikkakunnalla, Stiina miettii. 

Uusiin maajusseihin voit tutustua alla olevan videon katsomalla!

9:06

Maajussille morsian -sarjan 14. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2021.

Maajussille morsian -esittelyjakso mtv-palvelussa 8.3. jo klo 00.01 ja MTV3-kanavalla klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. Kirjoita maajussille täällä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja