Mainos

Maajussi-Petra hakee vahvaa ja aitoa kumppania: "Mies ei saa olla perässähiihtäjä"

3:37

Maajussille morsian -ohjelman 11. kauden avausjaksossa nähdään Petra, joka etsii vahvaa ja aitoa kumppania.

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tutustutaan jälleen uusiin maajusseihin, jotka ovat valmiita löytämään elämäänsä sen oikean.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa tutustutaan 44-vuotiaaseen Petraan, joka kertoo miettineensä ohjelmaan osallistumista jo pidempään.

– Syksyllä tuli olo, että miksi en kokeilisi. Tämä on varmaan yksi rohkeimpia asioita, mitä olen koskaan tehnyt, Petra tunnustaa.

Tutustu Petraan lisää täällä!

44-vuotiaalla Petralla on kaksi tytärtä ja hän oli lastensa isän kanssa yhdessä 18 vuotta. Liitto päättyi eroon kahdeksan vuotta sitten, mutta entinen pariskunta on edelleen hyvissä väleissä toistensa kanssa.

Avioeron jälkeen Petralla on ollut muutama seurusteluksi laskettava suhde, mutta ne eivät kantaneet kuitenkaan hedelmää. 

Rehti ja aito kumppani haussa

Petra ei halua asettaa tulevalle kumppanilleen liian tiukkoja kriteerejä, mutta hän toivoo tapaavansa huomioon ottavan, rehellisen ja aidon ihmisen. 

– Miehen pitää olla mies, ei saa olla perässähiihtäjä. Olen itsekin persoonana aika vahva ja aito tyyppi, niin sitä myös kaipaisi että mieskin olisi selkeästi sellainen. 

Kirjoita Petralle täällä!

Maajussi toivoo pääsevänsä lukemaan kirjeitä, joista tulee ilmi ihmisen rehtiys. Positiivista olisi myös se, jos kirjeestä löytyisi jokin asia, mikä saa hyvälle tuulelle ja että kirjoittaja kertoisi jotain itsestään.  

– Tiedän, ettei se ole miehelle välttämättä kauhean helppoa. Jos vaan uskaltaa heittäytyä, niin kyllä sanoisin, että sillä pääsee jo pitkälle. Ja ei haittaa, vaikka olisi lyhytsanaisempi, kunhan vaan ydin tulisi sieltä esille. 

Tutustu maajusseihin lisää täällä. Esittelyjakson kokonaisuudessaan näet Katsomosta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.