Maajussi-Mustafa kertoo, mitä odottaa puolisoltaan: "Haluan naisen, joka rakastaa minua heti"

1:13
Mustafa kertoo odotuksistaan videolla.

Rakastetun Maajussille morsiamen sisarsarjassa muun muassa Mustafa etsii kumppania Suomesta. 

Uudessa Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa tavataan neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun ihmistä, jotka etsivät rinnalleen rakkautta. Sarjan toisessa jaksossa torstaina 4. maaliskuuta ulkomailla asuvat maajussitStefano, Mustafa, Matthew ja Roy saavat vihdoin suomalaisnaisten lähettämät kirjeet. 

Jaksossa 42-vuotias Mustafa kertoo ennen kirjeiden vastaanottamista, millaisen kumppanin hän haluaisi. 

– Haluan sellaisen naisen, kuka rakastaa minua heti, mies summaa. 

– Minun vaimo pitäisi olla minun vaimoni. Joku sanoi, että ei haittaa, puoliso saa mennä mihin vaan, hän tulee illalla luokseni. Minä en halua, että vaimoni edes nauraa jollekin, flirttailee. Minun on minun, hän summaa

Elämäniloinen maajussi-Mustafa asuu Turkin Alanyassa. Hänen maatilalla viljellään Alanyan subtrooppiseen ilmastoon sopivia hedelmiä ja kasviksia – muun muassa appelsiineja, sitruunoita ja mandariineja, munakoisoja, salaattia ja avokadoja. Perhe ja suku ovat Mustafalle tärkeitä ja tilaa pyöritetään yhdessä perheen ja sukulaisten voimin. Mustafan oma koti sijaitsee tilan lähistöllä muutaman kilometrin päässä.

Mustafa on asunut aiemmin Suomessa ja ollut naimisissa suomalaisen kanssa sekä toiminut täällä yrittäjänä. Suomen kieli ja kulttuuri ovat hänelle tuttuja ja lähellä sydäntä, ja nyt hän toivoisikin löytävänsä rakkauden Suomesta. Tärkeimmät toiveet elämän rakkaudelle ovat avoimuus ja rehellisyys sekä rakkaus luontoon.

Katso ylhäällä olevalta videolta Mustafan esittely!

11:12

Maajussille morsian maailmalla -jakso ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaisinOhjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja