Maajussi-Miian sulhasehdokas tunnustaa – ei pety, jos ei tule valituksi farmiviikoille: "Toivon, että jätkät pääsisivät jatkoon"

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret!

Maajussi-Miian sulhasehdokas Tommi tunnustautuu erakkoluonteeksi.

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään Naantalin treffiviikonloppua, jonka aikana maajussit ja heidän puolisoehdokkaansa pääsevät tekemään vihdoin lähempää tuttavuutta. Pikatreffit on käyty läpi, jonka jälkeen maajussit pääsevät tutustumaan ehdokkaisiinsa syvemmin ryhmätreffien merkeissä.

Maajussi-Miian sulhasehdokas Tommi päätyi mukaan ohjelmaan kavereidensa painostuksesta. Mies kertoo MTV Uutisille, että monet ystävät olivat kehottaneet häntä vilkaisemaan ohjelmaa, jossa vaikuttaisi olevan täysin Tommille sopiva nainen mukana. 

Tommi ei ollut aluksi suostuvainen asiaan, mutta lopulta eräänä iltana saunan jälkeen hän rohkaistui kirjoittamaan Miialle. Ensimmäinen kirje katosi ikävästi bittiavaruuteen, mutta Tommi jaksoi raapustaa kirjeensä vielä toistamiseen Miialle. 

– Olin unohtanut koko asian, kunnes yksi kaunis päivä puhelin soi, että morjesta haluatko telkkariin. Olin jo unohtanut koko asian taivahan täysin, Tommi muistelee. 

Mies kuitenkin kertoo, ettei hän ikäväkseen ole kokenut Naantalissa ollessaan, että hänen ja Miian välillä olisi kemiaa. Tommin mukaan hänen ja Miian välit tuntuvat pikemminkin kaverillisilta. 

Tommi myöntää myös olevansa itse erakkoluonne, joka viihtyy enimmäkseen itsekseen. Näin ollen hän toivookin, että muut sulhasehdokkaat saisivat mahdollisuuden jatkaa tutustumistaan Miiaan. 

– Toivon, että jätkät pääsisivät jatkoon, koska selkeästi siellä on sitä halua ja tahtoa päästä sinne farmiviikolle. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja