Maajussi-Lauri muistelee syksyn kohu-uutista: "Ei välttämättä kaikista positiivisin kokemus"

Lauri ja Anu ovat edenneet suhteessaan rauhallisesti. 

Maajussille morsian -ohjelman saaristolainen Lauri kertoo, että ohjelmasta löytyneen Anun kanssa tapailu jatkuu yhä entiseen malliin. Ohjelman televisioesityksen päätyttyä pari on saanut rauhoittaa suhteensa pitkän piilottelun jälkeen

– Kumminkin haluttiin pitää periaatteista kiinni, ettei tule mitään juttua mihinkään keskustelupalstoille. Oli siinä pieni ylimääräinen stressi, Lauri sanoo. 

Hiukan ennen ohjelman päätösjaksoa uutisoitiin, että Lauri oli nähty juhlimassa ja tanssimassa ilman Anua. Miehen mukaan mitään epäilyttävää illassa ei ollut, mutta räikeä repostelu hämmensi. 

– Voisi sanoa, että eräänlainen kokemus sekin, ehkei vain välttämättä se kaikista positiivisin kokemus. Totta kai se oli pari päivää shokki. 

Yhteistä joulua Lauri ja Anu eivät vietä, vaan kumpikin on juhlapäivät omien perheidensä kanssa. Rauhallista tahtia etenevä pari on suunnitellut tapaavansa lomalla myöhemmin. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja