"Mä oon niin tööt" – muistatko Kissi Vähä-Hiilarin kootut viisaudet?

Kristiina "Kissi" Vähä-Hiilari kisaa lauantaina Vuoden sketsihahmo -kisan voitosta. Katso parhaat palat Kissin Putous-taipaleelta!

Putouksen Vuoden sketsihahmo -kisa ratkeaa lauantaina nähtävässä finaalissa. Syksyn alussa suomalaisille esiteltiin muiden hahmojen joukossa hygieniapassikouluttaja Kristiina "Kissi" Vähä-Hiilari.

– Mitäs ryöväri, mitä se rosvo tietää! Kissi tervehti ensi töikseen juontaja Heikki Paasosta.

Kissi kertoi asuvansa Jyväskylässä Kolohaavantiellä kolmen frettinsä – Penkin, Maven ja Kyykyn – kanssa. Vapaa-ajallaan nainen kertoi harrastavansa muun muassa Rautanauta 3000 -kilpailua.

"Viimeiset kolme toistoa sotaveteraaneille" muodostui nopeasti Kissin vakiolauseeksi, joka lähti leviämään myös sosiaalisessa mediassa.

Näyttävien lihasten lisäksi Kissi on hemmotellut fanejaan elämänviisauksillaan.

– Niinhän se on että elämä on kuin kirja: kovat on kannet ja jokainen päivä on sivu, ja jokaisella sivulla ja on numeroita ja kirjaimia eri järjestyksessä, Kissi on filosofoinut.

Kissi muistetaan myös moninaisista dieeteistään. Yksi niistä oli nimeltään basic finn -dieetti, jossa sallittujen ruokien listalla olivat ainoastaan lihat ja lihajalosteet: nakit, makkarat, pihvit, burgerit, kebabit, grillitassut ja kyljykset.

– Ruokajuomaksi lihalientä, Kissi kertoi.

Monesti rankat rutiinit ovat kuitenkin ajaneet Kissin romahduksen partaalle, ja usein Kissi onkin lopuksi henkäissyt Heikille olevansa niin tööt.

Kissi on kuitekin aina nostanut itsensä ylös voimalauseidensa avulla:

"Jaksaa, jaksaa, painaa, painaa, elämä on lainaa, kohta oot vainaa!"

"Työntää, työntää, lykkii, lykkii, syvemmälle kykkii, kato tätä tykkii!"

"Iskee, iskee, hakkaa, hakkaa, eestä ja takkaa, ikinä en lakkaa!"

Putous-finaali MTV3-kanavalla lauantaina 29.11. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat