Mainos

Luulitko jo nähneesi kaiken? 27-vuotias nainen tienaa litistämällä naamaansa leipiin

27-vuotias nainen saa jopa rahaa erikoisesta harrastuksestaan.

Nainen, joka litistää naamansa leipiä vasten. Kuulostaako ilmiöltä, joka kiinnostaisi ihmisiä? Ei välttämättä.

Siitä huolimatta Instagramin breadfaceblog-tili on omistettu naiselle, joka hakkaa kasvojaan leipään. Kymmenet tuhannet ihmiset seuraavat tiliä, joten kysyntää toiminnalle ainakin riittää.

Tech Insider -sivusto otti selvää, mikä naaman liiskaamisessa leipään oikein kiinnostaa. Nainen tilin takana haluaa pysytellä nimettömänä, mutta kertoo ihmisten kutsuvan häntä Leipänaamaksi (Bread Face), Leipänaamatytöksi ja Leipäkuningattareksi.

New York Timesin mukaan 27-vuotias Leipänaama tekee päivisin kirjoitushommia Brooklynissä. Hän kertoo omanneensa aina pienen pakkomielteen ruokaan, mutta Instagram-tilinsä hän aloitti vasta vuosi sitten. Idea tiliin syntyi siitä, että hän itse tuntee halua tuntea ruokansa – erityisesti kasvoillaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun kuvailin tätä halua ystävilleni, he nauroivat aina, joten arvelin, että se saisi muutkin nauramaan, nainen kertoi Tech Insiderille.

– Pidin ajatuksesta, että voisin mahdollisesti piristää jotakuta, jolla on huono päivä.

Hän videonsa noudattavat kaikki samaa kaavaa. Hän istuu pöydän ääreen vain puoli naamaa kuvassa näkyen, taustalla soi suosittu kappale ja hän sukeltaa kasvot edellä ruokaan. Ja fanit ovat innoissaan!

"Saa monet kiihottumaan"

Tilillä on jo yli 81 000 seuraajaa, jotka kaikki arvostavat videoita omista syistään.

– Halusin piristää jonkun päivää. Kävi ilmi, että se (naaman tunkeminen leipään) saa monet ihmiset hämmentymään tai kiihottumaan.

Leipänaama kertoo saavansa lähinnä positiivista palautetta epätavallisista videoistaan. Jotkut rakastavat videoita jopa niin paljon, että lähettävät hänelle rahaa tai ostavat naiselle videoilla näkyvät vaatteet.

Nainen kertoo käyttävänsä saamansa rahat leipään.

– On joitain viikkoja, kun en saa yhtään rahaa ja joinain viikkoina saan muutaman satasen (dollaria). Olen kiitollinen mistä tahansa summasta!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hänellä on myös faneja, jotka ovat kokeilleet samanlaista harrastusta. Sille on myös oma hashtaginsa: #breadfacing. Erityisesti nainen itse pitää siitä, kun vanhemmat lähettävät videoita, joissa heidän lapsensa läsäyttävät naamansa syntymäpäiväkakkuihinsa.

Entäpä millainen leipä on naisen oma suosikki?

– Ravintoarvoltaan pienin vaikuttaisi olevan miellyttävin kasvoille, mikä tuskin on sattuma. Miellyttävimmät ja addiktoivimmat asiat elämässä ovat yleensä asioita, joita pidämme vastustamattomina.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video: Lisää leipäasiaa.


Lähde: Tech Insider

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.