Mainos

Luottamusmies: Rädyn kahta kiusaamistapausta käsiteltiin selvitystilaisuudessa

AKT:n toimitsijoiden luottamusmies Jukka Kauppisen mukaan AKT:n puheenjohtaja Timo Räty ja irtisanottu viestintäpäällikkö Hilkka Ahde olivat keskusteluyhteydessä viimeisimmän kerran vuoden 2010 huhtikuussa.

Kauppisen mukaan Ahde ja Räty yrittivät selvittää kiusaamistapausta yhdessä AKT:n luottamusmiesten ja työnantajan kanssa. Tilaisuus oli 14. huhtikuuta 2010.

– Tässä tilaisuudessa selvitettiin kiusaamistapausta, puhumattomuutta ja näitä muita huutamistapauksia. Minä olin tilaisuudessa luottamusmiehenä läsnä, Kauppinen kertoo MTV3 Uutisille.

Kauppisen mukaan heti Ahteen ja Rädyn tilaisuuden jälkeen käsiteltiin toista kiusaamistapausta, jossa myös Räty on ollut osallisena. MTV3 Uutisten saamien tietojen mukaan Rädyn epäasiallinen käytös toista naista kohtaan on nyt poliisin selvityksen alla. Poliisi vahvistaa, että asiaa tutkitaan työturvallisuusrikoksena.

Poliisi kuulusteli Rätyä tänään.

Nyt nainen ei enää halua kommentoida tapahtumia. Hänen mukaansa riittää, että asia on nyt poliisin hoidossa. MTV3 Uutiset ei ole tavoittanut poliisia kommentoimaan asiaa.

Kauppisen näkemyksen mukaan Räty paljasti eilisessä A-Studion haastattelussa Hilkka Ahteen kiusaamisen. Kauppisen mielestä noin kahden vuoden puhumattomuus täyttää epäasiallisen kohtelun tunnusmerkit.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.