Mainos

Luontoihmisen kauneuspäivä

Heinäkuun muuttujamme ei juuri käyttänyt meikkiä vapaa-ajallaan. Vanhusten yö-hoitajana toimiva Paula on viimeisen päälle luontoihminen, mutta nautti saadessaan olla päivän kuningattarena Helmen muuttumisleikissä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Paula Koskelainen-Nordberg, 43, kaipasi neuvoja oman tyylinsä löytämisessä. Nivean muuttumisleikin asiantuntijat antoivat Paulalle roppakaupalla kaunistumisvinkkejä. Sporttiseksi luonto-ihmiseksi tunnustautuva Paula ei yleensä meikkaa vapaa-ajallaan, mutta kestovärjää kuitenkin säännöllisesti ripsiään ja kulmiaan.

Paulan muuttuminen alkoi kampaaja Toni Immon turvallisissa käsissä. Toni loihti Paulalle hienon kesälookin, jossa kuivahtaneet hiuslatvat saivat lähteä ja tyvi kirkastettiin vaalealla raidoituksella. Toni leikkasi hiuslinjan takaa pyöreäksi ja kevensi latva-osaa niin, että Paula saa itse hiuslatvat helposti taivutettua.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto loihti Paulan kasvoille aikuiselle naiselle sopivan meikin. Riia antoi Paulalle roppakaupalla vinkkejä, kuten sen kuinka erityisesti vaaleaihoisen kannattaa ehostaa kevyesti kulmiaan saadakseen kasvoilleen kauniit kehykset. Kauniisti ehostetut kulmat kun ovat kokonaisilmeen kannalta erityisasemassa.

Sinisen-, ruskean- ja roosansävyiset luomivärit sopivat Riian mielestä erityisen hyvin Paulalle. Hän päätyi lopulta siniseen, sillä väri korosti kauniisti muuttujan ihon väriä. Muuttuja halusikin erityisesti vinkkejä silmämeikin tekoon.

Aikuisella naisella luomet ovat yleensä jo hieman laskeutuneet ja silloin luomen pohjustus ja luomivärin oikeanlainen levitys on ensiarvoisen tärkeää. Kun laittaa luomiväriä reilusti yli silmävaon, se avaa katsetta ja saa silmän näyttämään suuremmalta. Banaanivarjostuksessa laitetaan ensin tummempi väri silmävakoon ja hieman sen yli, vasta tämän jälkeen väriä lähdetään vaalentamaan vaaleammalla sävyllä kohti kulmakarvaa samalla häivyttäen.

Paula oli muuttumisleikkistä hyvillään, hän piti lookiaan nuorekkaana ja selvästi erilaisena. Kyseessä oli aito muuttumisleikki." täytyy mennä päivittämään meikkivalikoima ja siveltimiäkin muutama lisää sekä ripsien taivuttimet", Paula kehaisi onnistuneen päivän jälkeen.

Löydät kaikki Paulan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Sain puhelimitse tiedon pääseeni mukaan muuttumisleikiin. Ryhdyin äkkiä järjestämään vapaata töistä, sillä tällaista tilaisuutta ei todellakaan usein tule. Onneksi työt järjestyivät ja saatoin lähteä aurinkoisena perjantaina perhosia vatsassa kohti Pasilaa.

Aamu alkoi mukavasti runsaalla ja hyvällä aamupalalla ja sain samalla tutustua henkilöihin, jotka olivat päivän kanssani.

Tämän jälkeen pääsimme tositoimiin studioon, jossa hiusten stailaus alkoi. Tonilla oli selkeä näkemys siitä, mitä tuleman piti ja olin myös itse tyytyväinen lopputulokseen. Nuorekas.

Pienen odottelun jälkeen paikalle saapui mukava Riia, joka laittoi meikin. Sain myös itselleni paljon meikkausvinkkejä, sillä olen aika onneton meikkauksen suhteen.

Sitten oltiinkin valmiita ja lopputulos oli peilistä katsottavissa. Kieltämättä ulkonäköni oli nuorekkaampi ja raikkaampi. Suuri kiitos.

Muuttumisleikin jälkeen menimme vielä yhdessä syömään ja sitten kohti kaupunkia treffeille, mieheni kanssa. Meitä odotti vielä hotellihuone keskustassa, mikä oli kiva vaikkakin asumme pääkaupunkiseudulla. Harvemmin sitä tulee mentyä Helsingissä hotelliin.

Ennen mieheni tapaamista olin muutaman tunnin kaupungilla ja istuskelin kauniissa säässä Kaisaniemen puistossa katsellen ohikulkevia ihmisiä. Harvemmin minulla on aikaa olla, joten vaan nautiskelin hetkestä. Suunnitelmissa oli, että olisin lähtennyt shoppailemaan, mutten sitten viitsinnyt, kerkiihän sitä myöhemminkin. En muutenkaan harrasta shoppailua mieheni kanssa.

Menimme syömään vähän aikaa sitten avattuun ravintolaan nimeltä Salutorget. Ravintola sijaitsee kappatorin kupeessa. Ystävämme on siellä töissä ja mieheni esitteli hänelle uuden "nuorikkonsa". Mieheni kommentti olikin nähtäessä, että näytän nuorelta ja pirteältä. Ystävämme huomioi kyllä uuden kampauksen ja meikinkin, vaikka ei tiennyt minun missään muuttumisleikissä olleenkaan.

Söimme maittava päivällisen ja istuimme tovin jos toisenkin. Emme jääneet yöelämään minkä olisimme kyllä tehneet, jos ei olisi ollut seuraavana aamuna aikaista herätystä. Poikamme päätti onnellisesti ala-asteen ja sai koulusta todistuksen.

Olin pyytänyt kuvaajaa ottamaan omalla kamerallani studiossa muutaman kuvan, jotta voin näyttää niitä ystävilleni ja töissä. Kommentteja tulikin paljon; ainakin 10 vuotta nuorempi, miksi et suorista hiuksia useimmin, kerrankin olet naisellisen näköinen, sopivasti naisellinen ja hyvännäköinen mutta ei liian räväkkä (yksi kaveri odotti ilmeisesti että olisi oikein radikaali muutos tehty) ja sitten vielä viimeisenä: "Nyt ei ainakaan usko että olet mummi".

Kiitän teitä kaikkia ja hyvää kesän jatkoa.

Paula

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.