Luomukukka-parsakaalisalaatti

  • 1/2 luomukukkakaali
  • 1/2-1 luomuparsakaali
  • 1 prk ananasmurskaa (ananasmehussa)
  • 2 dl luomujogurttia
  • (1-3 tl currya)
  • suolaa
  • 1 dl (luomu) hasselpähkinöitä tai manteleita
  • 1. Huuhdo kaalit hyvin ja leikkaa ne veitsellä muutamaan osaan. Viipaloi ohuiksi paloiksi raastimella tai veitsellä.
  • 2. Rouhi pähkinät karkeaksi.
  • 3. Mausta jogurtti currylla ja ripauksella suolaa. Sekoita joukkoon ananasmurska.
  • 4. Kaada kastike kaalien päälle ja sekoita hyvin. Anna makustua kylmässä 1-2 tuntia tai seuraavaan päivään.
  • 5. Ripottele pähkinät salaatin joukkoon ennen tarjoilua.
  • Tarjoa luomuleivän kanssa.

- Toim. Kati Nappa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja