Lumileikkien surullinen päätös: 12-vuotias tyttö kuoli lumilinnan romahdettua

Illinois'ssa, Yhdysvalloissa kahden tytön lumileikit saivat surullisen käänteen sunnuntaina, kun lumilinna romahti ja 12-vuotias tyttö menehtyi sen alle. Aiheesta uutisoivat muun muassa Independent ja ABC7 Chicago.

12- ja 9-vuotiaat amerikkalaistytöt olivat kaivaneet linnan lumikinoksen sisään. Linnan katto ei ollut kuitenkaan kestänyt, vaan se oli romahtanut lasten päälle.

Onnettomuus johti 12-vuotiaan tytön kuolemaan.

Tapaus sattui Rothemin kirkon vieressä Arlington Heightsissa sunnuntaina. Lasten vanhemmat olivat sisällä kirkossa, kun tytöt menivät ulos leikkimään.

Kun tytöt eivät olleet tunnin kuluttua vieläkään palanneet, vanhemmat lähtivät etsimään heitä. Lasten leikkipaikalta vanhemmat löysivät molemmat tytöt hautautuneina lumen alle.

He soittivat välittömästi hätänumeroon, mutta vanhemman tytön kohdalla oli jo liian myöhäistä. 12-vuotiaan tytön sydän oli pysähtynyt, ja sairaalassa hänet todettiin kuolleeksi.

Kuolinsyyt olivat hapenpuute ja hypotermia.

Nuorempi tytöistä jäi henkiin

9-vuotias tyttö selvisi onnettomuudesta. Hän kärsi hypotermiasta ja joutui olemaan sairaalahoidossa maanantaihin asti.

Ulkona oli lasten leikkien aikaan noin –10 astetta. Poliisit pitävät tapausta onnettomuutena ja sen tutkinta on lopetettu.

Paikallisen median mukaan kuollut tyttö oli Esther Jung, kyseisen kirkon pastorin kolmesta tyttärestä nuorimmainen. Häntä kuvailtiin fiksuksi, vahvaksi ja kauniiksi tytöksi, joka unelmoi eläinlääkärin urasta.

Kuolintapaus ei ole ensimmäinen laatuaan. Myös viime vuoden maaliskuussa 12-vuotias kanadalaistyttö menehtyi rakentamansa lumilinnan sorruttua, samoin kävi myös kolme vuotta sitten 10-vuotiaalle pikkutytölle Norjassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja