Luksushytin voittaneiden arvio sinkkuristeilystä – lue tunnelmat!

Helmen ja Tallink Siljan järjestämän kilpailun voitti Outi Espoosta. Outi ystävineen lähti Helmen sinkkuristeilylle De Luxe -hytissä matkustaen. Kokonaisarvosanaksi Baltic Princessin Helmi-risteilystä ja hytin palveluista asteikolla 1–5 naiset antoivat huikeat 4 Helmi-pistettä. Lue voittajien mietteitä risteilystä!

Outi, Trilce, Iina ja Kaisa eivät tienneet Helmen sinkkuristeilystä paljoa etukäteen, joten monipuolinen ohjelma ja aikataulun sujuvuus yllätti positiivisesti. Odotuksena oli irtiottoarjesta, ja sitä risteily onnistuneesti oli. Seuraavana aamuna olo ei välttämättä ollut levännyt, mutta rentoutunut kuitenkin.

– Normaalisti risteilymme etenevät siten, että alkuillan lähinnä odottelemme bändin aloittamista tai yökerhon aukeamista, ellei sitten illallispöytää ole varattu. Nyt ohjelma oli rytmitetty niin, ettei ohjelmatonta hetkeä ollut, mutta missään vaiheessa ei ollut myöskään kiire minnekään. De Luxe -hytin kuohuviinillä saimme illan käyntiin, samalla vähän meikkaillen ja pukeutuen iltaa varten, Outi sanoo.

Sitten olikin jo sinkkubileiden vuoro laivan Discossa, jossa järjestettiin myös speed dating -tempaus. Sitä seurasi vauhdikas Scandinavia Hunksien esitys keskiyöllä, jossa nähtiin niin poliiseja, palomiehiä kuin merikapteeneja. Hunksit esiintyivät risteilyvieraiden iloksi vielä seuraavanakin päivänä juuri ennen satamaan saapumista.

– Laivaympäristössä Hunksien show ja speed dating toimivat todella hyvin ja ehdottomasti piristivät risteilyreissua! Pikadeittailun hienous ja toisaalta ongelma oli siinä, että laivalla ihmisiin törmäsi vielä saman illan ja seuraavan päivänkin aikana uudestaan ja uudestaan. Seuraavankin päivän ohjelma oli hyvin rakennettu, eikä normaalia tunnelman lopahtamista todellakaan tapahtunut. Ehkä jopa harmitti lähteä laivalta pois, naiset kertovat.

Illalla kuohuvaa, aamulla erikoisherkkuja

De Luxe -hytti keräsi kiitosta tilavuudellaan ja ulkoasullaan.

– Minibaarissa olleella kuohuviinillä oli ihana aloittaa ilta, kun ikkunasta näkyi vielä Helsingin valot, Outi kuvailee.

Laivan ravintolassa nautittu hytin palveluihin kuuluva erikoisaamiainen oli naisten mukaan todella herkullinen. Erityiskiitosta keräsi rauhallinen ympäristö, sillä useimmat matkustajat söivät aamiaisensa laivan Buffetissa.

– Kokonaisuudessaan risteily oli positiivinen yllätys. Emme usko, että olisimme lähteneet sinkkuristeilylle muuten kuin tämän voiton kautta. Jälkikäteen voimme kuitenkin sanoa, että jos olisimme tienneet miten hauska reissusta tulee, olisimme ehdottomasti lähteneet muutenkin! Olemmekin suositelleet ja hehkuttaneet risteilyä ystäville — niin miehille kuin naisille. Tärkeintä on hyvä seura ja oikea asenne, Outi kertoo.

Helmi-pisteitä asteikolla 1–5 Baltic Princessin Helmi-risteilylle ja De Luxe -hytille naisilta ropisi huimat 4 pistettä.

– Sana rentous kuvaisi risteilyä ehkä parhaiten. Saimme rentoutua ihanassa De Luxe -hytissä, toisaalta saimme rennosti ja pilke silmäkulmassa osallistua speed datingiin, katsoa Hunkseja ja tanssia laivan yökerhoissa ottamatta mitään niistä kuitenkaan liian vakavasti. Annamme arvosanaksi vahvan nelosen, vaikka elämämme miestä ei tällä kertaa löytynytkään, kaveriporukan sinkkutytöt nauravat.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Ylempi kuva Shutterstock, alempi kuva MTV3/Maria Aarnio

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja