Lukas Hradeckyn Leverkusen jatkoon Eurooppa-liigassa – seuraavalla kierroksella hirmuhaaste

Huuhkajien tähtivahdin Lukas Hradeckyn edustama saksalaisseura Bayer Leverkusen on edennyt puolivälieriin jalkapallon Eurooppa-liigassa. Leverkusen kaatoi neljännesvälierissä skotlantilaisen Rangersin yhteismaalein 4-1.

Bayer lähti toiseen osaotteluun hyvistä asetelmista, sillä se oli voittanut avausosan 3-1.

Torstain ottelussa Bayer hallitsi kenttätapahtumia, eikä Liverpool-legendan Steven Gerrardin Rangers päässyt antamaan kunnolla painetta.

Ottelun ainoan osuman naulasi Leverkusenin ranskalaishyökkääjä Moussa Diaby. Maali syntyi kamppailun 51. minuutilla.

Leverkusenin maalilla suomalaistorjuja Hradecky pääsi varsin vähällä, kun Rangersin laatupaikat jäivät vähiin.

Puolivälierissä Leverkusen on kovassa paikassa, sillä se kohtaa italialaisen suurseuran Interin.

Rangersin suomalaispelaaja Glen Kamara oli torstain ottelusta sivussa keltaisten korttien takia.

Torstain toisessa alkuillan ottelussa espanjalaisseura Sevilla ja italialaisjoukkue AS Roma iskivät yhteen. Joukkueiden välillä ei ehditty pelata ensimmäistä osaottelua ennen koronaviruspandemian puhkeamista. Näin jatkopaikka ratkottiin yksittäisessä ottelussa torstaina.

Tiensä puolivälieriin raivasi Sevilla, joka oli parempi lukemin 2-0.

Ratkaisu syntyi jo ensimmäisellä puoliajalla, kun laitapuolustaja Sergio Reguilon ja hyökkääjä Youssef En Nesyri heiluttivat maaliverkkoja.

Sevilla kohtaa puolivälierissä voittajan parista Wolves – Olympiacos. Kyseisen sarjan ratkaiseva ottelu pelataan tänään kello 22 alkaen.