Lue yleisön kommentteja!

Kysyimme torstaina, uskotko Jumalaan. Näin yleisö kommentoi.

− Raamattu kertoo elämän perustotuudet. Jokaisen tulisi lukea Raamattua, epäileepä tai ei Jumalan olemassaoloa, vastaus kaikkeen löytyy sieltä. Raamattu on Jumalan sanaa ja Raamatussa sanotaan että anova saa, etsivä löytää, kolkuttavalle avataan. Jos haluaa sielullensa rauhan, ainut tie on usko Jumalaan, sen olen saanut kokea henkilökohtaisesti, kirjoitti nimimerkki -76.

− Jumalan olemassaolo on joka päivä luomisesta alkaen selvästi nähtävillä, vain tyhmät niskuroivat vastaan. On käsittämätöntä, että pelastus ei kelpaa heille, totesi nimimerkki Pelastettu.

− Jokainen saa uskoa mitä haluaa, mutta eri uskontoja on niin paljon että on mielestäni naiivia olettaa että juuri se oma olisi oikeassa. Ollaan vaan hyviä toisillemme, turha arvailla minkä kirjan määräämän moraalin mukaan sitä pitäisi elää. Kaikkivoipaa Jumalaa ei kuitenkaan todennäköisesti ole olemassa. Ja jos onkin, niin kun katsoo tätä maailmaa, niin sillä on joko outo käsitys hyvästä, tai sitten se vaan on laiska, kirjoitti nimimerkki joonas.

− Elämme 2000-lukua, ja jokaisen järkevästi ajattelevan ihmisen pitäisi jo avata silmänsä. Ihmisillä on kuolemanpelko, ja se pistää toivomaan, että jotain olisi, mutta valitettavasti ei ole. Silti voi kuolla rauhassa ja arvokkaasti, pohti nimimerkki Keijo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja