Lue nyt: Uusi ominaisuus Studio55:ssä!

Nyt käyntikortillasi on todellista käyttävoimaa! Sinun on mahdollista vaihtaa yksityisiä viestejä niiden Studio55:läisten kanssa, joiden kanssa olet vaihtanut käyntikortteja.

Tässä ohjeet yksityisten viestien käyttöön:

*Voit vaihtaa yksityisiä viestejä niiden henkilöiden kanssa, joiden kanssa olet vaihtanut käyntikortteja. Tämä viestintä tapahtuu profiilisivuillasi, eivätkä viestit ole kenenkään muun kuin teidän kahden nähtävissä. Olet myös ainoa, joka näkee kaikki profiilisivullasi olevat viestit.

*Kirjaudu ensin sisään Studio55:een. Viestikeskus toimii samantapaisesti kuin useimmat sähköpostiohjelmat.

*Pääset lähettämään ja lukemaan viestejä, kun klikkaat sivun oikeassa yläreunassa olevan harmaan Tervetuloa-viestikentän keskimmäistä linkkiä "Viestikeskus". Saamasi viestit sijaitsevat Viestikeskuksen Saapuneet-kansiossa. Siellä ovat myös uudet käyntikortinvaihtopyynnöt.

*”Viestikeskus”-linkkiä joko sivun yläreunasta tai Kontaktit-otsikkopalkista painamalla avautuu viestikeskuksen etusivu, jossa on luettelo saamistasi viesteistä sekä linkit eri toimintoihin.

*Pääset lukemaan sinulle lähetettyjä viestejä klikkaamalla Aihe-kohdan alle sijoittuvaa viestin otsikkoa. Kun olet avannut viestin, voit vastata siihen Vastaa-painikkeen kautta.

*Jos haluat kirjoittaa uuden viestin, mene kohtaan "Kirjoita viesti". Valitse sen jälkeen kohdasta "Kenelle"-pudotusvalikosta se ystävä, jolle haluat viestin lähettää. Luettelossa on kaikkien niiden nimet, joiden kanssa olet vaihtanut käyntikortin. Kun olet kirjoittanut viestisi tekstikenttään, paina "Lähetä"-painiketta, niin se lähtee matkaan. Lähettämäsi viestit tallentuvat oletusarvoisesti "Lähetetyt"-kansioon. Jos et halua tätä, poista ruksi ko. kohdasta.

*Jos et halua heti lähettää viestiäsi, paina ”Tallenna luonnoksena” -painiketta. Silloin viestisi tallentuu Luonnokset-kansioon, josta voit avata sen uudelleen myöhemmin ja lähettää eteenpäin.

*Saat poistettua viestejä, kun laitat ruksin lähettäjän vasemmalla puolella olevaan ruutuun. Paina sitten Poista, jolloin viesti tuhoutuu pysyvästi tai Arkisto, jolloin se siirtyy Arkisto-kansioon.

*Takaisin Profiili-sivulle pääset oikean yläreunan linkistä ”Profiili” ja Studio55-etusivulle vasemman yläreunan logoa klikkaamalla.

Lue myös:

    Uusimmat