Löydä oma kulmakarvatyylisi: Villit brittiläiset

Rohkeat brittiläiset kulmat sopivat suureen tukkaan ja riehakkaaseen kesätyyliin. Nämäkään kulmat eivät kuitenkaan voi olla viikko luonnontilassa!

Kulmakarvojen kasvattaminen on yksi kuumimmista tuoreista kauneustrendeistä. Tähän tyyliin luottavat esimerkiksi Cambridgen herttuattaren sisko Pippa Middleton, Burberry-malli Cara Delevingne, nuori näyttelijätär ja rokkitähti Phil Collinsin tytär Lily Collins ja muoti-ikoni Victoria Beckham. Brittiläiset kulmat eivät kuitenkaan villistä ja vapaasta ulkonäöstään huolimatta ole huoltovapaat; jopa puskamaisia kulmia on siistittävä joka toinen viikko.

Jos haluat ylläpitää tällaista kulmatyyliä, käytä niiden ehostamiseen esimerkiksi väritöntä kulmageeliä. Älä missään nimessä käytä kulmakynää kulmiin – muuten ne näyttävät pelottavilta. Brittiläiset kulmat kruunaa vallaton ja voimakas tukka. Ilman tuuheita kutreja kulmat saattavat näyttää liian hallitsevilta.

Jos silmäsi ovat pienet, nämä kulmat saavat ne näyttämään liian lähelle toisiaan sijoitetuilta.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Löydä oma kulmakarvatyylisi -juttu jatkuu! Jos et löytänyt omaa tyyliäsi Audrey-kulmista, luonnonlapsen lookista, kuninkaallisista kaarista, näkymättömistä nude-kulmista tai brittiläisistä, kannattaa lukea myös juttusarjan muut osiot!


Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja