Love Island -villaan asteli kaksi sinkkukomistusta – miehet paljastavat parhaimmat puolensa

Miesten saapuminen nostaa villan desibelit kattoon 0:43
Katso miten villalla reagoitiin miesten saapumiseen

Love Island Suomi -villaan saapui kaksi uutta sinkkumiestä. 

Love Island Suomi -ohjelman neljäs kausi käynnistyi maanantaina, ja saarelle tupsahti heti ensimmäisessä jaksossa kaksi uutta sinkkumiestä. 

Eemil, 24, Helsinki 0:45
Katso Eemilin esittelyvideo 

Toinen rakkauden villaan saapuneista miehistä on espanjaa sujuvasti puhuva Eemil, joka etsii saarelta ensirakkauttaan. 24-vuotias Eemil kertoo, että hänen mieleensä ovat sosiaaliset, avoimet ja liikunnalliset blondit ja ruskeat silmät.

Yrittäjyydestä haaveileva Eemil on valmistumassa restonomiksi ja pelaa koripalloa viikoittain. Hän kuvailee itseään hauskaksi tyypiksi, joka on etsimässä villasta ensirakkauttaan.

Eemil toivoo kumppaniltaan huumorintajua, koska sitä tarvitaan hänen toisinaan outojenkin juttujen kanssa. 

Hänen unelmatreffit sijoittuisivat ranskalaiseen puumökkiin, jossa syötäisiin pihviä ja juotaisiin punaviiniä takkatulen äärellä. Eemil nimeää parhaiksi puolikseen viiksensä, sekä kyvyn puhua naiset pyörryksiin espanjaksi.

Korkean paikan kammosta huolimatta Eemil toteaa hurmaantuvansa siitä, jos kumppanilla olisi oma lentokone sekä lentolupakirja. Maanläheisempänä tapana hurmata Eemil toimii kiva hymy sekä katsekontakti.

Vili, 21, Tampere 0:45
Katso Vilin esittelyvideo

Villaan asteli myös valkeakoskella asuva 21-vuotias Vili. Vili on herkuttelusta pitävän kumppanin unelma, sillä hän rakastaa kokkausta ja karkkien napsimista. Vastapainoksi harrastuksista löytyy niin jääkiekkoa, tennistä kuin padeliakin, eikä Vili jää kakkoseksi videopeleissäkään. 

Supliikkina miehenä Vili on löytänyt kutsumusammattinsa asuntomyyjänä. Vili etsii unelmakumppanikseen rentoa ja urheilullista paksutukkaista naista. 

Vili rakastaa ruokaa ja hänet hurmataankin hyvällä pöperöllä ja karkeilla. Kumppaniltaan Vili ei voisi sietää ruoan mässyttämistä tai hampaiden narskuttelua. Parhaaksi puolekseen Vili mainitsee, ettei hän koskaan kärsi krapulasta.

Parit, draamat, voittajat… Tämä kaikki sinun pitää tietää Love Island -ohjelmasta! 7:00
Mitkä draamat puhuttavat, miten ohjelman voittaja ratkeaa... – tämä kaikki Love Islandista pitää tietää!

Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat 4:44
Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat