Love Island Suomi -voittajapari paljastaa, miten aikoo jatkaa suhdettaan ohjelman jälkeen

Elviira ja Paulus saavat videopuhelun kotoa 1:05
Elviira ja Paulus saivat päätösjaksossa videopuhelun läheisiltään

Love Island Suomi -ohjelman voittajapari on valittu.

Love Island Suomi -ohjelman neljäs kausi on tullut päätökseensä, ja voittajiksi kruunattiin katsojaäänten perusteella Elviira ja Paulus

Paulus kuvailee MTV Uutisille, että juuri ennen kuin ohjelman juontaja Veronica Verho julkisti kauden voittajaparin, katsoi tämä ensin Paulusta ja Elviiraa ja sen jälkeen Nikoa ja Josefiinaa.

– Ajattelin, että nyt (Verho) sanoo Nikon ja Josefiinan, mutta sitten hän sanoikin meidät. Olin, että mitä ihmettä, sanoiko se oikeasti, Paulus kertaa.

Elviira ei puolestaan kyennyt jännitykseltään edes katsomaan juontajaa kohti. 

– Odotus tuntui pitkältä. Sitten, kun sanottiin tutut nimet, niin saatoin vähän romahtaa. Katsoin Paulusta, ja molemmilla oli sellaiset ilmeet, että mitä, sanoiko se meidät, Elviira muistelee.

Voittajaparin selvittyä kaksikko joutui vielä luottamustestin eteen, jossa heidän oli kummankin valittava rahan ja rakkauden välillä. Sekä Elviira että Paulus valitsivat rakkauden, jolloin 25 000 euron voittopotti jaetaan heille puoliksi.

Kaksikon mukaan valinta oli helppo. Tarkkaa käyttökohdetta rahapotille he eivät ole vielä tässä vaiheessa ennättäneet keksiä. 

– Varmaan käymme vähän keskustelua. Meillä oli kaikennäköisiä treffi-ideoita ja pidämme extreme-menosta, niin käytämme rahaa varmaan johonkin semmoiseen, Elviira sanoo.

Elviiran ja Pauluksen romanssi ei syttynyt heti kauden alussa, vaan sai ensisysäyksensä vasta kolmannella viikolla. Elviira viihtyi kauden ensimmäisten viikkojen ajan Samun parina, kunnes kaksikko päätti jatkaa kaverilinjalla.

Paulus puolestaan pariutui alkukaudella Monan, Marian ja Tiilan kanssa, muttei löytänyt romanttista yhteyttä heidän kanssaan. Kauden toisessa parinvalinnassa Paulus ja Elviira olivat hetken toistensa parit, mutta silloin suhde oli täysin kaverillinen.

Elviiran ja Samun jutun mentyä poikki villan naiset heittivät Elviiralle, josko Paulus voisi kiinnostaa häntä. Lopulta kaksikko näki toisensa uusin silmin niin kutsutussa Totuuden rummut -pelissä, jossa Elviira kysyi Paulukselta, olisiko tämä koskaan nähnyt heillä enemmän mahdollisuuksia parina. Paulus vastasi myöntävästi, ja loppu on historiaa.

Kaksikko ajattelee saaneensa Love Islandilta hyvän pohjan lähteä katsomaan suhteensa toimivuutta ulkomaailmassa. Ajatuksena on jatkaa samalla, rennolla tavalla kuin rakkauden saarellakin.

– En minä epäile, etteikö tämä toimisi ulkomaailmassa, mutta ikään kuin varmistamme ensin tämän hommamme, Paulus sanoo.

– Neljän viikon aikana, jonka olimme tiiviisti yhdessä, emme isommin riidelleet eikä toinen ärsyttänyt. Olemme nähneet nyt sen puolen, että olemme olleet koko ajan yhdessä. Nyt otamme vähän etäisyyttä ja teemme omia juttujamme ja katsomme rennosti tilannetta, Elviira säestää.

Orastavan suhteen lisäksi kaksikko löysi rakkauden saarelta paljon uusia ystäviä. He kehuvat, että saarella vallitsi hyvä meininki läpi kauden.

– Nyt on monta uutta ystävää ja tietää, että heiltä saa tukea, Elviira summaa.

Kaikki Love Island Suomi -ohjelman neljännen kauden jaksot MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat