Paulus, 27, haki Love Islandiin siskonsa innoittamana – näin hän ajattelee ohjelman mukana tulevasta näkyvyydestä: "Jos nyt jotakin hölmöä sattuu tekemään..."

Paulus, 27, Vantaa 0:46
Millaista kumppania Paulus etsii? Katso esittely

Paulus on yksi uuden Love Island Suomi -kauden sinkuista.

Love Island Suomi -ohjelman neljäs kausi pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Yksi saarelle astelevista sinkuista on Paulus, 27. Haapavedeltä ponnistava ja nykyään Vantaalla asuva Paulus sukittaa työkseen viemäreitä ja harrastaa jääkiekkoa, tennistä ja kuntosalia. Hän kertoo, että räiskyvän persoonan sijaan hän on harkitseva ihminen, joka ei liiemmin stressaa joutavanpäiväisistä asioista.

Paulus on viihtynyt viitisen vuotta sinkkuna, jota ennen hän seurusteli vajaan parin vuoden ajan. Ajatus hakea Love Island Suomi -ohjelmaan oli alun perin hetken mielijohde.

– Siskoni tägäsi minut Instagram-julkaisuun, jossa kerrottiin, että ohjelmaan on haku käynnissä. Sitten ajattelin, että miksipä ei, ja lähdin mukaan, hän muistelee.

Paulus ei aluksi hakenut ohjelmaan kovin vakavissaan. Asioiden lähdettyä etenemään hän kuitenkin tuumasi, että reissu rakkauden saarelle voisi olla hyvä juttu, mikäli matkalta vaikka sattuisi tarttumaan mukaan elämänkumppani.

– Ja kokemus tietenkin kiinnostaa, hän lisää.

Paulus ei ole satavarma siitä, minkälainen ihminen veisi häneltä jalat alta. Sellainen kun ei miehen kertoman mukaan ole vielä sattunut osumaan kohdalle. Hän kertoo kuitenkin kiinnittävänsä huomiota maanläheisiin ihmisiin, jotka eivät tee itsestään valtavaa numeroa. Sporttisena miehenä hän myös arvostaa kumppanissa aktiivisuutta.

Sen sijaan ylimielisyys, draamanhakuisuus ja mustasukkaisuus saavat Pauluksen kavahtamaan.

Pauluksella ei ole mielessään etukäteen mietittyä taktiikkaa, jonka avulla hän aikoisi hurmata itseään kiinnostavan ihmisen. Sen sijaan hän ajattelee toimia ja edetä fiiliksen mukaan ja tunnustella myös vastapuolen tuntemuksia.

Ohjelman mukanaan tuoma näkyvyys ei ole tuottanut Paulukselle etukäteen päänvaivaa.

– Ei sitä tiedä, minkälaista se on, ennenkuin sen kokee. Niin minä ajattelen. Ja jos nyt jotakin hölmöä sattuu tekemään, niin kyllähän ihmiset unohtavat sen vuodessa-parissa, hän tuumaa.

Paulus kertoo olevansa valmis rakastumaan Love Islandilla, mikäli vain oikea ihminen osuu kohdalle.

– Eikai sitä muuten olisi tänne lähtenytkään, hän huomauttaa.

Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat 4:44
Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla klo 22:35.

Lue myös:

    Uusimmat