Somesta tuttu Elviira, 24, ei ole koskaan ollut parisuhteessa – etsii nyt rakkautta Love Islandista

Elviira, 24, Tampere 0:47
Millaista kumppania Elviira etsii? Katso esittely

Elviira on yksi Love Island Suomi -ohjelman sinkuista.

Love Island Suomi -ohjelman neljäs kausi pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Yksi villalle astelevista – tai tanssahtelevista – sinkuista on Elviira, 24.

Tamperelainen Elviira on monelle entuudestaan tuttu kasvo videopalvelu TikTokista, jossa häntä seuraa reilut 133 000 käyttäjää. Somehommien lisäksi Elviira työskentelee tanssin parissa ja on virallisesti ammatiltaan tanssinopettaja. Lisäksi hän tekee työkseen monipuolisesti erilaisia freelancer-töitä, kuten malli- ja kuvaushommia.

Tanssimisen lisäksi Elviira tykkää viettää vapaa-aikaa käsitöiden ja taidejuttujen parissa.

Elviira on luonteeltaan energinen ja eloisa tyyppi, joka saattaa mennä erilaisten asioiden suhteen hetkessä nollasta sataan. Lisäksi hän kertoo olevansa luotettava ja keskusteluista nauttiva ihminen, joka omaa hyvät kuuntelutaidot.

Elviira kertoo katsoneensa aikaisempia Love Island -kausia ja heittäneensä ystävilleen, että hän voisi hakea mukaan ohjelmaan. Lopulta hänen siskonsa totesi, että jos Elviira ei hae itse mukaan uudelle kaudelle, niin hän lähettää hakemuksen siskon puolestaan.

– Sitten joskus yön pimeinä tunteina ajattelin, että miksi ei, laitetaanpa hakemus menemään, eihän siinä mitään menetä. Olen muutenkin sellainen ihminen, että aina pitää kokeilla erilaisia juttuja. Olen ollut nyt niin pitkään sinkkuna, että mikäs siinä, jos löytäisinkin jonkun, hän kertoo.

Sisko onkin pyrkinyt valmistelemaan Elviiraa edessä siintävään kokemukseen käymällä hänen kanssaan etukäteen läpi muun muassa mahdollisia tilanteita, joihin rakkauden saarella voisi törmätä. 

Elviiralla on ollut elämänsä aikana muutamia tapailusuhteita, mutta hän ei ole koskaan ollut virallisesti parisuhteessa. Hänen unelmakumppaninsa olisi joko samankaltainen heittäytyjä kuin hän, tai vastaavasti ihminen, joka on kannustava ja sujut Elviiran heittäytyjäluonteen suhteen. Hän toivoo kumppanin omaavan myös hyvät keskustelutaidot sekä rehellisen, aidon ja elämäniloisen luonteen. 

– Toki, kun itse olen niin menevä, niin ehkä kumppani voisi olla myös vähän rauhallisempi ja rauhoitella minuakin. En tiedä mitä tapahtuisi, jos hän olisi ihan samanlainen kuin minä, hän pohtii.

Ehdoton ei Elviiralle puolestaan on liiallinen itsensä pönkittäminen ja muiden mielipiteiden ajatteleminen sekä pinnallisuus.

Elviira uskoo, että hänen somenäkyvyytensä ja -seuraajakuntansa voivat vaikuttaa hänen matkaansa Love Island Suomi -ohjelmassa.

– Kun olen tuttu kasvo somesta, niin uskon, että [someseuraajilta] voisi tulla ääniä, kun tunnun vähän jo tutulta tyypiltä somen kautta. Uskon, että siitä on pientä apua, hän sanoo.

Elviira kuitenkin lisää toivovansa, että hänestä saa television välityksellä samanlaisen aidon kuvan, kuin hänen somekanaviltaan on aistittavissa.

Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat 4:44
Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat