Lottovoittaja kateissa – Tampereella pelattu yli 60 000 euron lottovoitto yhä lunastamatta

Tampereella pelattu lottovoitto on lunastamatta miltei vuoden jälkeen.

Viime kesäkuussa kierroksella 25/2022 pelattu voittokuponki Tampereen Ratinan K-Supermarketissa on edelleen lunastamatta, kertoo Veikkaus tiedotteessaan.

Yli 60 000 euron voiton lunastamisella alkaa olla hoppu, sillä voitto pitää lunastaa vuoden kuluessa. Viimeinen lunastuspäivä tarkalleen 62 585 euron voitolle on sunnuntaina 25.6. 2023.

– Voittaja ei ollut pelatessaan tunnistautunut Veikkaus-kortilla, joten meillä ei valitettavasti ole tarkempaa tietoa hänestä. Voitto osui riviin juhannuspäivän lottoarvonnassa, joten voihan olla, että voittaja on käynyt ostamassa juhannusherkkuihin täydennystä ja samalla laittanut lottorivin sisään. Nyt kaikkien Tampereen K-Supermarket Ratinassa asioineiden kannattaakin tarkistaa viime kesän jäljiltä, että olisiko kesähousujen taskussa tai ostoskassin pohjalla yli 60 000 euron arvoinen tosite, kannustaa Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm Veikkauksen tiedotteessa.

Mikäli voittaja ei lunasta voittoaan, voittosumma siirtyy jakamattomiin varoihin. Sieltä se palautuu tulevilla kierroksilla pelien voitonjakoihin erikoispotteina, korotettuina voitonjakoina tai arpojen lisäarvontoina. 

Viime vuonna voittoja jäi lunastamatta 3,6 miljoonan euron edestä

Vuosittain pelivoittoja jää lunastamatta miljoonilla euroilla. Vuonna 2022 lunastamattomia voittoja kertyi yhteensä noin 3,6 miljoonaa euroa. Summa koostuu suurimmaksi osaksi pienistä, noin muutaman euron voitoista. 

Lue myös:

    Uusimmat