Los Angelesiin asettunut Lauri Ylönen: Olen panostanut perheeseen

Uuden soolosinglen perjantaina julkaiseva The Rasmus -laulaja Lauri Ylönen tankkasi d-vitamiinivarastot täyteen Kaliforniassa.

The Rasmuksen nokkamies Lauri Ylönen on parhaillaan perheineen käymässä Suomessa. Ylönen, tämän vaimo Paula Vesala ja näiden Julius-poika ovat asuneet lähes vuoden verran Yhdysvalloissa.

– Olemme olleet nyt pari viikkoa täällä. Auringosta ei ole pahemmin saatu nauttia, mutta toisaalta d-vitamiinit on otettu talteen Los Angelesissa, Ylönen kertoo MTV.fille.

Millaista Kaliforniassa asuminen on ollut?

– Olen saanut panostaa perheen kanssa olemiseen. Suomessa kun on, sitä tulee ahnehdittua kaikenlaista ohjelmaa. Perheemme on niin sanotusti tv:stä tuttu. The Rasmus tosin tunnetaan kyllä Los Angelesissa ja ehkä kerran päivässä joku tunnistaa.

Yhdysvaltoihin muuttaminen oli Ylöselle myös haaste. Hän kokee saavuttaneensa Suomessa kaiken.

– Se kiehtoo, että ulkomailla saa aloittaa kaiken alusta. Näillä näkymin aiomme asua Losissa vielä muutaman vuoden. Mutta meillä on kuitenkin kakkoskoti Suomessa. Eli emme jätä Suomea kokonaan.

Ylönen toteaa, että Los Angelesissa asuu yllättävän paljon suomalaisia.

– Siellä on tehty Duudsonien kanssa kärrynpyöriä biitsillä, mies naurahtaa.

– Losissa on hyvin eläväinen Suomi-skene. Siellä vaikuttaa monia suomalaisia tyyppejä, joista ei edes tiedetä täällä. Uuteen maahan kun muuttaa, sieltä usein löytää tavallaan Suomen pienoiskoossa. Siellä sitä ollaan samassa kusessa, Ylönen kuvailee nauraen.

The Rasmus -laulaja julkaisee huomenna perjantaina uuden soolosinglen A New Day.

– Kirjoitin aluksi kyseistä kappaletta toiselle artistille, mutta demoversiota biisistä äänittäessä kävikin niin, että se kuulosti The Rasmukselta. Sitten päätin tehdä pitää laulun itselläni. Tarkoituksena on ollut tehdä sellaista hyvää autoilumusiikkia.

– En tiedä, koska julkaisen kokonaisen soololevyn. Levyformaatti ei enää merkitse niin paljoa. Jos keksin tänään jotain, mitä haluan äänittää, voin pistää sen pihalle huomenna.

Singlen on tuottanut muun muassa ShakiranNelly FurtadonEnrique Iglesiasin ja Jessica Simpsonin kanssa työskennellyt huipputuottaja Lester Mendez.

– The Rasmuksen kanssa olemme myös työstäneet uutta materiaalia. Minkäänlaista julkaisuaikataulua ei sen suhteen ole. Sanotaan näin, että sitten kun on valmista ja tarpeeksi hyviä kappaleita kasassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja