Lisa Marie Presleyn kaksostytöt ovat liian traumatisoituneita äitinsä äkillisestä poismenosta palatakseen kotiinsa

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Lisa Marie Presleyn viimeinen esiintyminen Golden Globe -gaalassa – tähti oli huonovointinen jo muutamaa päivää ennen kuolemaansa

Lisa Marie Presleyn kaksostytöt Harper ja Finley Lockwood ovat tällä hetkellä isoäitinsä ja siskopuolensa kanssa.

Edesmenneen Lisa Marie Presleyn 14-vuotiaat kaksostytöt Harper ja Finley Lockwood ovat niin traumatisoituneita äitinsä äkillisestä kuolemasta, että eivät pysty asumaan perheen yhteisessä kodissa Los Angelesissa. Lisa Marie kuoli äkillisesti sydämenpysähdykseen 54-vuotiaana 12. tammikuuta.

Ennen sairaalaan joutumistaan Lisa Marie pyörtyi kotonaan.

TMZ-sivuston mukaan Harper ja Finley ovat viettäneet aikaa isoäitinsä Priscilla Presleyn, 77, ja sisarpuolensa Riley Keoughin, 33, kanssa tragedian jälkeen.

Harperin ja Finleyn isän Michael Lockwoodin kerrotaan pitävän tyttäriänsä tarkkaavaisen silmänsä alla, kun he käsittelevät äitinsä poismenoa. Lisa Marie oli naimisissa Michaelin kanssa kymmenen vuotta vuodesta 2006 alkaen.

Michaelin asianajaja Joe Yanny kertoi New York Postille viime viikolla, että hänen maailmansa on käännetty ylösalaisin.

– Michael oli toivonut nopeaa ja täydellistä paranemista, koska hänen lapsensa tarvitsivat häntä (äitiään). On todella surullista, että se ei mennyt niin, Yanny kommentoi.

Lisa Marien isän Elvis Presleyn Graceland-kartano ja tähden lapsuudenkoti periytyy Rileylle, Harperille ja Finleylle. Elvis kuoli Gracelandissa 42-vuotiaana vuonna 1977.

Viime viikolla Presleyn perhe ilmoitti, että Lisa Marien julkinen muistotilaisuus pidetään kartanolla sunnuntaina 22. tammikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat