Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen – edusti gaalassa vain pari päivää ennen kuolemaansa huonovointisen oloisena

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Videolta näet Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jääneen julkisen esiintymisen.

Lisa Marie Presley menehtyi 12. tammikuuta.

Laulajalegenda Elvis Presleyn ainut lapsi Lisa Marie Presley on menehtynyt 54-vuotiaana. Kuoleman vahvisti Presleyn äiti Priscilla Presley. Mediatietojen mukaan Lisa Marie Presley joutui torstaina 12. tammikuuta sairaalaan Kalifornian Calabasissa hnen sydänmensä pysähdyttyä.  

Elvis Presley menehtyi elokuussa 1977 ollessaan 42-vuotias. Hänen kuolinsyynsä oli sydämen rytmihäiriö. 

Lisa Marie Presley edusti viimeistä kertaa julkisuudessa kuluvalla viikolla Golden Globe -gaalassa, joka järjestettiin tiistaina 10. tammikuuta. Presley osallistui gaalaan yhdessä äitinsä kanssa kannustaakseen Elvis-elokuvan tähteä Austin Butleria, joka voitti parhaan miesnäyttelijän Golden Globen elokuvassa roolistaan Elviksenä.

Butler ja Presley nähtiin gaalassa innokkaissa ja onnellisissa tunnelmissa. Kiitospuheessaan Butler painotti runsaasti Presleyn perheen merkitystä elokuvaprosessin aikana. Presley puolestaan hehkutti muun muassa Peoplelle Butlerin voittoa.

– Olen niin onnellinen, Presley kommentoi. 

Page Sixin mukaan Presley olisi vaikuttanut huonovointiselta tiistai-iltana Golden Globe -gaalassa. Lehden mukaan Presley tukeutui gaalassa antamansa haastattelun aikana edesmenneen isänsä ystävään Jerry Schillingiin

– Minun täytyy nyt ottaa sinua kädestä, Presley totesi toimittaja Billy Bushin haastattelun aikana Schillingille ja kietoi oikean kätensä tämän ympärille.

Presley ylisti haastattelussa Butleria, mutta hänen puheensa vaikutti monien sosiaalisessa mediassa asiaa arvioneiden mielestä tavallista hitaammalta ja Presley myös näytti tavallista hauraammalta. Videopalvelu Tik Tokissa leviää puolestaan video, jossa Presleyllä vaikuttaisi olleen hankaluuksia kävellä rappusia alas, ja häntä avustivat Schilling sekä Butler. 

Kaksi päivää myöhemmin Presley kiidätettiin sairaalaan. TMZ:n mukaan Presley olisi joutunut teho-osastolle, jossa hänelle olisi asennettu väliaikainen tahdistin sydänpysähdyksen jälkeen. Lähteiden mukaan Presley olisi myös vaivutettu keinotekoiseen koomaan. Myöhemmin torstai-iltana Presley menehtyi. 

– Joudun raskaalla sydämellä jakamaan nämä musertavat uutiset, että kaunis tyttäreni Lisa Marie on jättänyt meidät, Priscilla Presley totesi asiasta julkaistussa lausunnossa.

– Hän oli mitä intohimoisin, vahvin ja rakastavin nainen, jonka olen koskaan tuntenut. Pyydämme yksityisyyttä aikana, jolloin yritämme käsitellä tätä musertavaa menetystä. Kiitos kaikille rakkaudestanne ja rukouksistanne. Tällä hetkellä asiaa ei tulla kommentoimaan enempää. 

Edeltävänä viikonloppuna 8. tammikuuta, joka oli edesmenneen Elvis Presleyn syntymän 88-vuotispäivä, järjestettiin Elvis-elokuvan tekijöille juhlat, joihin Lisa Marie Presley myös osallistui. Juhlissa hän puhutteli osallistujia ja totesi, että hänen isänsä olisi elokuvasta ylpeä. 

– Olen niin häkeltyhnyt tästä elokuvasta, vaikutuksesta, joka sillä on ollut, sekä siitä, mitä Baz (Luhrmann, elokuvan ohjaaja) on tehnyt, mitä Austin on tehnyt. Olen niin ylpeä, ja tiedän, että isäni olisi myös erittäin ylpeä. Olen niin häkeltynyt kiitollisuudesta, joten kiitos, Lisa Marie Presley sanoi tapahtumassa. 

Presleyllä oli neljä lasta, mutta hänen poikansa Benjamin Keough menehtyi vuonna 2020 tehtyään itsemurhan 27-vuotiaana. Hän oli elämänsä aikana neljästi naimisissa: Danny KeoughinMichael JacksoninNicholas Cagen sekä Michael Lockwoodin kanssa.

Isänsä tavoin myös Lisa Marie Presley teki musiikkia ja julkaisi urallaan kolme albumia. 

Juttua muokattu 17.1. kello 15:15: Lisa Marie Presleyn sydän pysähtyi.

Lue myös:

    Uusimmat