Lisa Marie Presleyn kolme tytärtä perivät Elvis Presleyn Graceland-kartanon

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Lisa Marie Presley esiintyi viimeistä kertaa punaisella matolla Golden Globe -gaalassa 10. tammikuuta.

Elvis Presleyn Graceland-kartano jää Presleyn perheeseen.

Äskettäin kuolleen Lisa Marie Presleyn, 54, kolme tytärtä Riley, 33, Harper, 14, ja Finley, 14, perivät isoisänsä Elvis Presleyn Graceland-kiinteistön. Näin Elviksen ikoninen kartano Memphisissä jää Presleyn perheeseen. Tiedon on vahvistanut Peoplelle Gracelandin edustaja.

Elviksen entinen koti siirtyi hänen ainoalle tyttärelleen Lisa Marielle hänen kuoltuaan vuonna 1977. Sen jälkeen se on ollut avoinna erilaisille retkille ja yöpymisille.

Lisa Mariella on kaksi lasta avioliitostaan ​​Danny Keoughin kanssa: Riley ja Benjamin, joka teki itsemurhan 27-vuotiaana heinäkuussa 2020. Lisa Marie meni naimisiin Michael Lockwoodin kanssa vuonna 2006, ja tämän kanssa hänellä on kaksostyttäret Harper ja Finley. Lisa Marie ja Michael erosivat vuonna 2016 ja heidän avioeronsa saatiin päätökseen vuonna 2021.

Torstaina 12. tammikuuta Lisa Marie kiidätettiin sairaalaan mahdollisen sydämenpysähdyksen vuoksi ja hän kuoli myöhemmin samana päivänä. Priscilla vahvisti tyttärensä kuoleman Peoplelle.

13. tammikuuta vahvistettiin, että Lisa Marie haudataan Gracelandin Meditation Garden -puutarhaan poikansa Benjaminin viereen.

– Lisa Marien viimeinen lepopaikka on Gracelandissa hänen rakkaan poikansa Benin vieressä, hänen tyttärensä Rileyn edustaja kertoi Peoplelle.

Se on myös Elviksen, Elviksen äidin Gladys Presleyn, Elviksen isän Vernon Presleyn ja Elviksen isoäidin Minnie Mae Presleyn viimeinen leposija.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat