Lionel Messi sivussa Mestarien liigan huippukamppailusta? – "Pelaajat tarvitsevat lepoa"

Barcelona kohtaa Tottenhamin Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa tiistaina. Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde saattaa antaa Lionel Messille lepovuoron otteluun.

Barcelona on jo varmistanut lohkovoittonsa Mestarien liigassa. Joukkue kohtasi Espanyolin lauantaina Barcelonan kovassa paikallistaistossa, joka päättyi Barcelonan 4-0-voittoon. Ilman panosta Tottenham-otteluun lähtevällä Barcelonalla onkin varaa lepuuttaa väsyneitä pelaajiaan.

– Teen varmasti muutoksia kokoonpanoon. Pelaajat tarvitsevat lepoa ja meillä oli kova ottelu lauantaina. Tottenham tuo otteluun parhaat pelaajansa, mutta me emme välttämättä voi. Osalla pelaajistamme on pieniä vaivoja, joten minun on otettava ne huomioon, Valverde kommentoi Goalin mukaan.

Lauantaina kaksi maalia tehnyt Lionel Messi saattaa olla yksi ottelusta sivussa olevista pelaajista. Messi oli lokakuussa miltei kuukauden päivät sivussa tositoimista käsivamman vuoksi, joten Valverde ei halua rasittaa supertähteään liikaa. Valverden mukaan ei ole kuitenkaan vielä varmaa, pelaako Messi Tottenhamia vastaan vai ei.

– Pelasimme ilman häntä useamman ottelun, joten en tiedä, tarvitseeko meidän peluuttaa häntä kahdessa pelissä kolmen päivän sisällä. Luis Suarez ei ainakaan pelaa, Valverde pohtii.

Barclonan ja Tottenhamin välinen ottelun on nähtävissä tiistaina C More Sport 2 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat