Mainos

Linnanmäki suivaantui A-studion väitteistä

Linnanmäki syyttää Ylen A-studiota huvipuiston kesätyöntekijöitä koskevasta yksipuolisesta uutisoinnista.

Ylen A-studio kertoi eilen Linnanmäen huvipuiston nuorten työntekijöiden huonoista olosuhteista.

Ohjelman mukaan huvipuisto ei esimerkiksi tarjoa työntekijöilleen riittävästi vessataukoja. Linnanmäen kritisoitiin myös maksavan työntekijöilleen huonoa palkkaa sekä pitävän laitteilla ja pelipisteillä usein liian vähän työntekijöitä.

Lisäksi A-Studiossa Linnanmäen väitettiin jakavan varoituksia herkällä kädellä, esimerkiksi lakritsan syömisestä väärässä paikassa.

Linnanmäki ei väitteitä allekirjoita. Huvipuiston mukaan se huolehtii hyvin kesätyöntekijöistään.

– Lasten Päivän Säätiölle ja Linnanmäelle on kunnia-asia huolehtia sekä vakituisen että kausihenkilöstönsä hyvinvoinnista. Toiveemme on, että kausityöntekijät palaavat kesä toisen jälkeen palvelukseemme, toimitusjohtaja Risto Räikkönen toteaa tiedotteessa.

Linnanmäki työllistää kesällä lähes 600 eri-ikäistä kausityötekijää. Huvipuiston mukaan osa sen kausityöntekijöistä on viihtynyt Linnanmäen palveluksessa jo yli 30 vuoden ajan.

– Kiinnostus avoimia työpaikkojamme kohtaan on suurta, sillä saimme kuluvalle kaudelle lähes 4000 hakemusta. Suuresta hakijamäärästä voimme päätellä, että maineemme reiluna työnantajana ja tieto kunnossa olevista työolosuhteistamme on yleisesti tiedossa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.