Mainos

Linkin Park esittää tribuutin Chester Benningtonin muistokonsertissa

Linkin Park esittää tribuutin itsemurhan tehneelle laulajalleen tämän muistokonsertissa. 

Linkin Park -yhtye aikoo esittää tribuutin laulajalleen Chester Benningtonille tämän muistokonsertissa. Bändin jäsenet esiintyvät yhdessä ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun Bennington teki itsemurhan kotonaan Palos Verdesissä heinäkuun 20. päivä. 

Konsertti järjestetään 27. päivä lokakuuta Hollywood Bowl-areenalla Los Angelesissa. Tapahtumassa kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen Benningtonin muistoksi.

Linkin Park julkaisi myös juuri videon kappalelleen One More Light, joka on bändin viimeisimmän levyn nimikkokappale. Kappaleen video keskittyy Benningtoniin sekä lavalla faniensa ympäröimänä, kuin myös takahuoneessa bändikavereidensa kanssa.

Yhtyeen jäsenen Mike Shinodan mukaan kappaleen tarkoituksena on lähettää rakkautta sellaisille, jotka ovat menettäneet jonkun. 

– Nyt olemme löytäneet itsemme tällaisesta tilanteesta. Fanimme ympäri maailman ovat suunnanneet tämän kappaleen osoittamaan heidän tukeaan yhtyettä kohtaan sekä rakkaan ystävämme muistoa. Olemme hyvin kiitollisia ja emme malta odottaa näkevämme teidät taas pian. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.