Lindsay Lohan pääosaan Elizabeth Taylorin elämänkertaelokuvaan?

Vastikään Playboyssa poseerannut näyttelijä Lindsay Lohan käy tällä hetkellä keskusteluja mahdollisesta pääroolistaan Elizabeth Taylorista kertovassa elokuvassa.

Näyttelijä Lindsay Lohan esittelee sulojaan tammi-helmikuun Playboyn numerossa. Voisiko tähden ura näyttelijänä vielä lähteä nousuun? The Hollywood Reporter vahvistaa tiedon, jonka mukaan näyttelijää alustavasti neuvotellaan päärooliin edesmenneestä näyttelijälegenda Elizabeth Taylorista kertovaan televisio-elokuvaan.

Projekti ei ole uusi, sillä sitä on kehitelty yhdysvaltalaisella Lifetime-kanavalla toukokuusta 2010 lähtien. Taylorin tavoin myös lapsimallina, näyttelijänä ja laulajana tunnettu Lohan on kokenut niin hyviä kuin huonoja hetkiä. Muun muassa elokuvista Mean Girls ja Perjantai on pahin tuttu Lohan on viime aikoina ollut otsikoissa lähinnä oikeuskäyntiensä tähden. Yhdyskuntapalvelua tähti laitettiin tehtävästään pihalle myöhästelyn takia.

Pitkäaikainen Marilyn Monroen fani poseerasi Playboyssa esikuvansa tyyliin. Huhujen mukaan hän sai palkkioksi miljoona dollaria.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja