Lindsay Lohan kommentoi Ariana Granden Mean Girls -henkistä kuvaa: "Liikaa meikkiä"

Lindsay Lohan teki tyylikkäästi selväksi, että on korvaamaton.

Ariana Granden uuden Thank U, Next -kappaleen musiikkivideo julkaistaan pian, ja se on saanut inspiraationsa lähes ikonisesta Mean Girls -elokuvasta, jonka pääroolia näytteli Lindsay Lohan

Grande on julkaissut Instagram-tilillään runsaasti materiaalia kulissien takaa. Kuvista ja videoista nähdään, että musiikkivideolle on jopa otettu elokuvasta tuttuja kasvoja, kuten esimerkiksi Jonathan Bennett. Osa joukosta on tietysti laitettu uusiksi.

Instagram-tilin kuvamateriaalin joukosta löytyy kuva, jossa Ariana Granden ympärillä on kolme muuta vaaleanpunaiseen pukeutunutta kaunotarta, sekä aikaisemmin mainittu Bennett. Mean Girls -henkisessä kuvassa nähdään Lohanin "paikkaaja", Dynasty-sarjasta tuttu Elizabeth Gillies. Kuvassa Gillies on Lohanin ilmetty kaksoisolento.


Lohan otti kuvaan tietysti kantaa, jättäen Granden kuvaan lyhyen ja ytimekkään kommentin:

– Liikaa meikkiä.

Lohan ei jättänyt asiaa sikseen, vaan otti asian tyylikkäästi puheeksi omalla Instagram-tilillään, julkaisten tuoreen omakuvansa.


– Kulissien takaa. Kukaan ei ole yhtä Lindsay Lohan kuin Lindsay Lohan itse. Mutta olen otettu siitä, että Grande rakastaa elokuvaa. Lisäksi rakastan Dynasty-sarjaa, Lohan kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Mean Girls -elokuva ilmestyi vuonna 2004.

Lähde: Instagram

Lue myös:

    Uusimmat