Piers Morgan kritisoi Ariana Grandea – pop-tähti sivalsi takaisin

Ariana Grande ei jaksanut katsella Piers Morganin kritiikkiä.

Brittiläinen televisiojuontaja Piers Morgan on jälleen joutunut kovan kritiikin kohteeksi. Lopulta pop-tähti Ariana Granden kanssa riitelyyn johtanut sekvenssi alkoi, kun Morgan otti kärkkäästi kantaa Little Mix -yhtyeen valokuvaan, jossa nelikko poseeraa ilman vaatteita. Yhtyeen naislaulajien ihoon on kirjoitettu haukkumasanoja, joita yhtyeen jäsenet ovat joutuneet elämänsä aikana kuulemaan.

Morgan vihjasi Little Mix -yhtyeen varastaneen idean amerikkalaiselta Dixie Chicks -bändiltä, joka poseerasi samanhenkisessä kuvassa Entertainment Weekly -lehden kannessa vuonna 2003.

– Mikä sinussa on vikana Piers Morgan? Eikö äitisi opettanut, että jos sinulla ei ole mitään kilttiä sanottavaa, älä sano sitä ollenkaan. Lähdit Ellen DeGenersin perään, mikä oli häpeällistä. Tänään Little Mix? Etkö ole koskaan kuullut kunnianosoituksesta? Ariana Granden äiti Joan Grande latasi Twitterissä, Morganin kritisoitua DeGeneresiä tekopyhyydestä.

Provosoinnista tunnettu Morgan päätti vastata Granden äidin kommenttiin kritisoimalla hänen tytärtään.

– Hei Joan, äitini opetti minua ilmaisemaan rehellisen mielipiteeni. Ellen on tekopyhä – ja mitä Little Mixiin tulee, toivoisin, että he käyttäisivät lahjakkuuttaan myydäkseen levyjä, eikä alastomuutta. Kuten tyttäresi tekee! Morgan vastasi Joan Granden viestiin.

Morganin Ariana Grandea mollannut kommentti saavutti laulajan huomion. God is a Woman -hitillään listoja tänä kesänä dominoinut Grande antoi palaa takaisin.

– Piers Morgan, odotan päivää, jolloin tajuat, että on olemassa muitakin tapoja pysyä relevanttina, kuin nuorten, kauniiden ja menestyneiden naisten kritisoiminen kaikesta, mitä he tekevät. Uskon, että se tulee olemaan kaunis asia urallesi, tai mitä siitä on jäljellä, Grande tykitti.

Grande päätti vielä viimeistellä argumenttinsa jakamalla kuvan Morganista poseeraamassa ilman paitaa Burger King -hampurilaisketjun mainosta varten.

– Kun sinä teet sen, se on ok? laulaja lisäsi

Lue myös:

    Uusimmat