Kanye sai haastajan – myös Lindsay Lohan halajaa Yhdysvaltain presidentiksi

Sekoilustaan tunnettu entinen lapsinäyttelijä toteaa, että ensimmäisenä tehtävänään presidenttinä hän aikoo auttaa kaikkia maailman lapsia. 

Lindsay Lohan on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka muistetaan esimerkiksi elokuvista Mean Girls ja Perjantai on pahin. Lohan on kuitenkin viime vuosina päätynyt otsikoihin lähinnä rankan bilettämisen ja huumeongelmien vuoksi.

Nyt 29-vuotias Lohan on julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia, joiden yhteydessä hän vihjaa aikeistaan ryhtyä kilpailemaan Yhdysvaltain presidentin tittelistä. 

Hiljattain myös hiphop-moguli Kanye West on ilmoittanut samanlaisista aikeista. 

– Saatan pyrkiä presidentiksi vuonna 2020. Ylä- ja alamäkien kautta. Tehdään tämä @kanyewest, Lohan kirjoittaa lisäämänsä kuvan yhteydessä.


Lohan osoittaa kuvatekstissä myös kiitokset nykyiselle presidentille, Barack Obamalle

– Kiitos, että inspiroit meitä olemaan parempia ihmisiä. 

Seuraavassa kuvassa he esiintyvät yhdessä Kanye Westin kanssa. Sen kuvateksti sisältää kiitokset kuningatar Elisabetille

– Ensimmäinen asia, jonka haluaisin presidenttinä tehdä, on huolenpito kaikista maailman lapsista jotka kärsivät. Kuningatar Elisabet näytti minulle kuinka se tehdään, kun hän toivotti minut tervetulleeksi maahansa, Lohan tunteilee. 

Myös miljaldööri Donald Trump on mukana vaaleissa. Hänen kampanjansa on aiheuttanut niin ikään suurta kohua lukuisine möläytyksineen. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja