Linda Lampenius julkaisi hurjan kuvan sairaalavuoteeltaan: "Leikkaus meni paremmin kuin hyvin"

4:26
Linda Lampenius nähtiin Masked Singer Suomi -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella

Viulisti Linda Lampenius kertoo Instagramissa, että hänelle tehty kaularankaleikkaus sujui paremmin kuin hyvin.

Viulisti Linda Lampenius kertoi aiemmin lokakuussa joutuvansa kaularankaleikkaukseen. Hän kertoi sosiaalisessa mediassa, että 45 vuotta jatkunut viulunsoitto on tuhonnut hänen kaulastaan kaksi välilevyä.

Varhain torstaiaamuna Lampenius julkaisi Instagram-tilillään kuvan sairaalavuoteeltaan ja kertoi kuulumisiaan leikkauksen jälkeen. Kasvoillaan hänellä oli hurja maalaus.

– Haha! Minä, joka en pidä epäruotsalaisesta Halloween-traditiosta makaan nyt sairaalassa aamuneljältä testailemassa Halloween-tyyliä, viulisti kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viulisti kertoi samalla, että leikkaus oli sujunut paremmin kuin hyvin.

– Vaikka nieleminen on hieman tuskallista juuri nyt ja kurkkuun sattui melko paljon viime yönä, olen niin onnellinen! hän hehkutti.

Lampenius kertoi ennen leikkausta kärsineensä todella kovista kivuista pään ja niskan alueella. Myös vasen käsi oirehti.

– Tämä ei parane itsestään, vaan pahenee koko ajan.

Ensimmäisten tunnelmien perusteella leikkaus vaikuttaa auttaneen, sillä ikävät oireet ovat pysyneet poissa.

– Päänsärky, "sementtitunne" pään ja kaulan alueella sekä pahoinvointi ja outo tunne käsivarressa ovat poissa. Nämä oireet jäivät ilmeisesti leikkaussaliin, hän iloitsee leikkauksen jälkeen.

Lampeniuksen mukaan häneltä poistettiin leikkauksessa kaksi luunpalaa ja rakennettiin uusia välilevyjä. Hän kiitteli vuolaasti kirurgia, joka suoritti vaativan operaation.

– Sairausloma on melko pitkä, mutta en usko, että niskani temppuilee enää sen jälkeen. Nyt alkaa uusi 45 vuoden jakso vilun kanssa!

Lampeniuksen elämästä on tällä hetkellä tekeillä elämäkerta sekä dokumentti. Vaalea kaunotar tunnetaan viulistinuransa lisäksi muun muassa vierailevasta roolityöstään televisiosarjassa Baywatch sekä kuuluisista kuvauksistaan Playboy-miestenlehdessä. 

Viime keväänä Lampenius nähtiin yllättäen esittelemässä laulutaitojaan MTV3-kanavalla Masked Singer Suomi -ohjelmassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja