Viulisti Linda Lampenius joutuu leikkaukseen – peruu Suomen keikat "Kipu on kovaa"

4:26
Linda Lampenius oli Masked Singer Suomi -ohjelman Kisu.

Viulisti Linda Lampenius kertoo Instagramissa joutuvansa leikkaukseen.

Suosikkiviulisti Linda Lampenius joutuu kaularankaleikkaukseen viulunsoittamisen vuoksi. Lampenius kertoo päivityksessä, että 45 vuoden ura on tuhonnut hänen kaulastaan kaksi välilevyä.

– Valitettavasti joudun laittamaan viulun narikkaan joulukuun alkuun saakka. Minulle tehdään kaularankaleikkaus.

Lampenius kertoo kärsineensä kovista kivuista.

– Kipu (pää̈ ja niska) on kovaa ja olen huomannut että̈ vasen käsi ei ole ihan yhtä̈ vahva kuin aiemmin. Tämä̈ ei parane itsestään vaan pahenee koko ajan.

Viulisti kertoo seuraajilleen vielä yksityiskohtaisesti, mistä leikkauksessa on kyse.

– Luu on kasvattanut uutta luuta niihin kohtiin, jossa nikamat ovat kohdanneet. Uusi luu on muodostunut naulan muotoiseksi. Yksi ”naula” painaa suoraan hermoa, joka menee käteen. Tuo naula ja muuta ylimääräistä luuta poistetaan leikkauksessa.

Lampenius toivoo pääsevänsä esiintymään Suomessa ensi vuonna.

Lampeniuksen elämästä on tällä hetkellä tekeillä elämäkerta sekä dokumentti. Lampenius tunnetaan viulistinuransa lisäksi muun muassa vierailevasta roolityöstään televisiosarjassa Baywatch sekä kuuluisista kuvauksistaan Playboy-miestenlehdessä. Viime keväänä Lampenius nähtiin yllättäen esittelemässä lauluääntään ohjelmassa Masked Singer.

Ruotsissa perheensä kanssa asuva viulisti kertoi keväällä 2020 sairastaneensa koronaviruksen. Lampenius kertoi asiasta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

 – Mulla itsellä on ollut korona ja 7-vuotiaalla tyttärelläkin on ollut korona. Ja täällähän sanottiin, että ei lapsella voi edes koronaa olla. Ja kun mentiin sairaalaan, niin hänellä oli korona.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja