Limp Bizkitin Fred Durst ylistää Pauli Hanhiniemeä – katso video

MTV.fi tapasi Limp Bizkitin keulahahmon ennen amerikkalaisbändin Helsingin-keikkaa tiistaina.

Vahvaa paluuta tekevä Limp Bizkit keikkailee usean vuoden tauon jälkeen Suomessa tiistaina. MTV.fi tapasi Nosturissa bändin laulajan Fred Durstin. Durst kertoi olevansa mielissään siitä, että hän on päässyt jälleen Suomeen keikalle.

– Hienoa olla täällä. Suomi on kaunis maa, suomalaiset fanit ovat hyvin intohimoisia ja innoissaan. Ei meillä yleensä ole paljoa aikaa olla täällä, mutta täällä on aina ollut mukavaa, Durst kertoo.

Durst kertoo seuranneensa suomalaisten tv-kanavien tarjontaa ja erityisesti suomalaismuusikko Pauli Hanhiniemi oli jäänyt miehen mieleen.

– Istuin hotellihuoneessa ja katselin hänen konserttiaan televisiosta. En tiennyt kuka hän on, tiesin vain, että nautin hänen keikastaan. Kun olin katsellut keikkaa noin tunnin ajan, päätin julkaista pätkän siitä maailmalle, Durst kertoo.

Durst julkaisikin lukuisille seuraajilleen pätkän Hanhiniemen konsertista oman laulun kera Instagram-tilillään.

– Hän vaikutti hyvin intohimoiselta ja bändi oli hyvä, monipuolinen. Nautin siitä todella. Haluaisin nähdä hänen keikkansa livenä, hän muistuttaa minua yhdestä 70-luvun jenkkilaulajasta. Ehkä voimme tavata ja syödä hapankaalia ja bratwurstia yhdessä, Durst nauraa.

Limp Bizkit esiintyy tiistai-iltana Helsingin Nosturissa. Take a Look Around, My Generation, Rollin´ ja Behind Blue Eyes -hiteistään tunnetulta bändiltä on tulossa uusi albumi ensi vuonna.

Katso videolta, millaisia terveisiä Durst lähettää Hanhiniemelle.

Lue myös:

    Uusimmat