Mainos

Liimapuikolla häpyhuulet kiinni? Tämä vaihtoehto siteille ja tamponeille aiheutti someraivon

Miespuolinen keksijä on aiheuttanut kauhua Yhdysvalloissa kehittelemällään tuotteella.

Kansasista kotoisin oleva kiropraktikko Daniel Dopps on saanut patentin kehittelemälleen "huulipuikolle".

Valitettavasti kyseessä ei ole uusi huulipunakeksintö, vaan aminohappoja ja öljyjä sisältävä liimapuikko, jonka tarkoitus on olla vaihtoehtoinen tuote kuukautissuojille ja tamponeille – liimaamalla häpyhuulet kiinni kuukautisten ajaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Virtsatessa liima hajoaa, jolloin kuukautisveri pääsee valumaan pönttöön. Tuote ei ole vielä suuren yleisön saatavilla, ja Dopps kertoi Forbesille, että sitä on päässyt testaamaan vasta pieni joukko naisia.

"Parempi ratkaisu kuin vaipat ja tulpat"

Tuotteen saamasta palautteesta voisi kuitenkin päätellä, etteivät naiset jonota innoissaan tuotteen perään – päinvastoin. Doppsin sanomaa on jaettu sosiaalisessa mediassa lähinnä epäuskon saattelemana. Mensez-yrityksen Facebook-sivut hakkeroitiin Doppsin mukaan ja sivut ovat olleet alhaalla tämän vuoksi.

Tuotetta on kritisoitu runsaasti, ja erityisesti sen miespuolisen keksijän täydellisestä ymmärtämättömyydestä naisia kohtaan. Naisten mukaan miehen ei pitäisi tehdä tuotteita naisille, jos ei ymmärrä naisten anatomiasta mitään.

Dopps ei juuri kritiikistä välitä. Eräälle kommentoijalle totesi Facebookissa, että: "Sinun naisena olisi pitänyt keksiä parempi ratkaisu kuin vaipat ja tulpat, mutta et tehnyt sitä."

Dopps huomauttaa myös, että naiset eivät ole yhtä tuotteliaita kuin miehet, koska kuukautiset vievät heidän keskittymiskykynsä neljäsosan heidän ajastaan. Dopps toteaa, että naiset ovat huomattavasti miehiä luovempia, mutta kuukautiset tukahduttavat naiset ja saavat heidän ajatuksensa sekaisin.

Vaikka tuoteidea kuulostaa vitsiltä, vakuuttaa Dopps, että näin ei ole.

Lähteet. Telegraph, Forbes

***

0:48

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.