Kokonainen kinkku
Kypsennä uunissa 125-150 asteessa, kunnes lihalämpömittari näyttää 75°C - 80°C. Paistoaika on noin 70 minuuttia paistokiloa kohti. Kinkku on mehevän mehukas 75 asteessa ja 80 asteessa perinteisen kypsä ja murea.
Kokonainen kalkkuna
Täytetty sidottu kalkkuna paistuu uunissa 150 asteessa noin 3-4 tuntia. Kalkkunaa tulee valella paiston aikana paistoliemellä, jottei se kuivu.
Lammaspaisti
Lammaspaistia kypsennetään 125 asteisessa uunissa noin 3 tuntia tai kunnes lämpömittari näyttää noin 76-78 astetta. Anna paistin vetäytyä foliopaketissa, jolloin lämpö kohoaa noin 80 asteeseen ja paisti kypsyy.
Sidottu paisti
Pinnasta ruskistettu sidottu paisti kypsennetään 125-asteisessa uunissa.
Kokonainen sisäfilee
Pinnalta ruskistettu kokonainen sisäfilee kypsyy uunissa noin 35 minuutissa.
Kokonainen entrecôte
Kokonainen 2-3 kilon painoinen entrecôte kypsennetään 150 asteessa noin 45 minuuttia kiloa kohti.