Lihaksikas mies sytyttää naiset

Harhaileeko miehesi silmä viereisen pöydän kaunottareen? Entä sinun silmäsi vastaan kävelevään lihaskimppuun? Haluaako nainen ihailla miehistä vartaloa? Helmen lukijat paljastivat totuuden!

Lihaksikas bodari, rokkari, muotitietoinen mies – millaista miestä nainen haluaa katsella? Helmi kysyi asiaa lukijoiltaan ja sai yli 740 vastausta.

Naisista 50 prosenttia katselisi mieluiten lihaksikasta miestä. 11 prosenttia halusi ihailla rokkarimiestä, seitsemän prosenttia taas muotitietoista miestä. Vastanneista 11 prosenttia ilmoitti vilkuilevansa miehiä vain satunnaisesti, ja ainoastaan omaa kultaansa katseli 18 prosenttia vastaajista.

Millainen miesvartalo sytyttää? Lue lukijoiden kertomuksia!

Aah, niitä lihaksia…

– Urheilullinen timmi kroppa, ei liian lihaskimppu.

– Haloo, kaikki heteronaiset tykkää sopivan lihaksikkaista miehistä.

– Kukapa ei nauttisi treenatusta mies- tai naisvartalosta. Varsinkin kun olen itse laiska treenaamaan, niin voi ihailla muiden aikaansaannoksia.

– Hyvässä kunnossa pidetty lihaksikas, ei kuitenkaan liian pumpattu, miesvartalo on parhainta katseltavaa, mitä tiedän. Itse "omistan" hyväkroppaisen heilan ja voisin katsella häntä vaikka kokopäivän!

– Hyvin muodostuneilla lihaksilla saa anteeksi puutteet kasvojen komeudessa. Ei tarvita kuin hyvin pumpattu hauis tai lihaksikas pohje, niin katse kääntyy ennen kuin pää ajattelee mitään.

– Myös hyvin pukeutuva, komea mies on nautittavaa katseltavaa, mutta eniten heikkona olen miehen lihaksikkaaseen selkään!

Miehen tyyli vetoaa

– Muotitietoisilla on yleensä myös hyvä, muttei liian lihaksikas vartalo, sillä he haluavat, että vaatteet näyttävät hyvältä heidän yllään – myös uikkarit.

– No olen jo tässä iässä, että lihakset ei niin paljoa enää kiinnosta, mutta hyvin pukeutuneen miehen huomaan heti...

– Tykkään katella lihaksikkaita ja muotitietoisia rokkarimiehiä, siinä sitä on silmäniloa.

– Itse kuuntelen monenlaista musiikkia rockin lisäksi, mutta kyllä niissä hevareissa, punkkareissa ja missä lie rokkareissa on jotain niiiiin ihanaa. Ehkäpä se on se asenne, kapinallisuus ja oman tiensä kulkija -meininki. Voi kunpa niiden joukosta liikenisi edes yksi omaksi kullaksi...

Himona oma kulta

– Omalla kullallani on ihanan urheilullinen ja lihaksikas vartalo. Kolme vuotta jo yhdessä, ja himoitsen häntä edelleen päivittäin.

– Kultani on ihanan pehmeä, lämmin ja karvainen, suihkunraikas nallukkani suorastaan huutaa tulla paijatuksi ja halailluksi. Ei siinä tyydy katseluun.

– Oman kullan vartalo sytyttää uudelleen ja uudelleen – niin se vain on.

– Moni kakku päältä kaunis, sisältä vain silppua. Oman kullan tunnen ja arvostan sisäistä kauneutta.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja