Lihakauppa siirtyi nettiin: Luomulihaa postitetaan kotiovelle

Luomulihaa voi nykyään tilata kotiovelle, esimerkiksi Kotitila.fi myy kotimaista lihaa Itellan kotiinkuljetuksella.

Lähi- ja luomuruuan verkkokaupassa voi ostaa hyvää ruokaa suoraan tilalta kotiin kuljetettuna. Palvelu kokoaa saman katon alle useiden tilojen tuotteet ja tuo uuden mallin lihan myyntiin ja jakeluun. Kotitila.fi-verkkokaupasta voi ostaa lihaa eri kokoisina paketteina, pihvilihaa voi ostaa esimerkiksi 5–10 kilon paketeissa ja luomukukkoa 4–12 kg paketeissa.

Asiakas voi etukäteen tutustua tuottajatilaan ja varmistua ruuan laadusta ja alkuperästä. Kylmäkuljetuksesta huolehtii Itella.

– Aluksi keskitymme tuoreeseen lähi- ja luomulihaan, koska sen saatavuus on rajallista suurimmissa kaupungeissakin. Nyt tarjolla on kanaa, possua, pihvikarjaa ja karitsaa, myös luomuna. Meiltä voi myös tilata luomukinkun joulupöytään. Jatkossa laajennamme valikoimaa muihinkin tuotteisiin, Kotitila.fi:n toimitusjohtaja Eeva-Maria Kytönen kertoo.

– Haluamme tarjota kotimaisille tuottajille tehokkaan ja joustavan myyntikanavan, jonka avulla he löytävät laatua ja lihan alkuperää arvostavat asiakkaat, Eeva-Maria Kytönen jatkaa.

Idea tuoreeseen lihaan keskittyvästä verkkokaupasta kehittyi samaan aikaan Itellan Termo-kuljetuksen kanssa.

– Tuoreen ruuan verkkokaupassa logistiikalla on suuri merkitys. Moni ongelma ratkesi, kun kuulimme, että Itella aloittaa lämpötilavalvotut Termo-kuljetukset kuluttajille koteihin. Pystymme toimittamaan lähes maanlaajuisesti. Verkkokaupassamme asiakas voi tutustua tuottajiin ja tuotteisiin sekä tehdä ostokset turvallisesti verkkomaksuna. Itella puolestaan toimittaa tuotteet asiakkaan kotiovelle, Eeva-Maria Kytönen toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat