LG:n ensi kuussa esiteltävä lippulaiva on vihdoin täysin metallinen

LG esittelee uuden G5-lippulaivapuhelimensa ensi kuussa Barcelonan mobiilikonferensissa. Luvassa on mitä ilmeisimmin radikaalimmin uudistettu malliversio verrattuna eroihin G3:n ja G4:n välillä. LG järjestää lehdistötilaisuuden helmikuun 21. päivänä.

G5:ssä on suurella todennäköisyydellä täysin metallinen rakenne, mikä erottaisi sen muovisesta ja nahkaisella kuorella esitellystä G4:stä. Julkisuuteen ponnahtaneen renderöintikuvan perusteella laitteen äänenvoimakkuuden säätimet olisi sijoitettu vasemmalle puolelle eikä puhelimen taakse. G5:n virtanäppäimeen olisi sisällytetty sormenjälkitunnistin.

G5 on hieman ohuempi kuin nykyinen G4. Ennakkotiedoissa paksuudeksi kerrotaan 8,2 millimetriä. Paino olisi vajaat 150 grammaa eli G5 olisi joutunut laihdutuskuurille.

Näyttö on vahvistamattomien tietojen mukaan 5,5-tuumainen ja sen resoluutioksi kerrotaan 1440 x 2560 pikseliä. LG olisi pienentänyt näytön ja puhelimen reunan välistä tilaa, jolloin lopputulos on aikaisempaa virtaviivaisempi. Puhelimen muotoilussa noudatettaisiin edelleen aavistuksen kaarevaa muotokieltä, mikä on tuttua edellisistä G-sarjan lippulaivamalleista. G5:ssä olisi edelleen vaihdettava akku, joten takakuoren voisi irrottaa itse.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja