LG julkisti V30S ThinQ:n – tuttu V30-puhelin suuremmilla muisteilla ja tekoälypäivityksellä

LG on julkistanut Mobile World Congress -messujen yhteydessä Barcelonassa uuden V30S ThinQ -version viime syksynä ensi kerran esitellystä V30-älypuhelimestaan.

V30S ThinkQ:ssa ei ole kyse täysin uudesta älypuhelinmallista. Puhelin sisältää enemmän RAM-muistia, 6 vs. 4 gigatavua, ja tallennusmuistia, 128 vs. 64 gigatavua, kuin Suomessa tähän asti myyty V30-versio, mutta suuremmilla muisteilla V30:aa on myyty jo aiemmin muilla markkinoilla. LG on nyt kuitenkin brändännyt saman puhelimen uudelleen tuodessaan sille Android Oreo -käyttöjärjerjestelmäpäivityksen kanssa joukon uusia tekoälyominaisuuksia kameraan ja puheohjaukseen.

Alkuperäisen V30:n tavoin myös V30S ThinQ:ssa on 6 tuuman P-OLED-näyttö 18:9-kuvasuhteella, kaksoiskamera f/1,6-aukon 16 megapikselin pääkameralla ja toisella 120 asteen laajakulmakameralla sekä Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä.

LG:n uusi ThinQ-brändi esiteltiin CES-messuilla vuodenvaihteen jälkeen ja se kokoaa yhteen kaikki LG:n kodinkoneet, kuluttajaelektroniikan ja palvelut, jotka hyödyntävät tekoälyä.

V30S ThinkQ:ssa esiteltävä Vision AI sisältää kolme uutta älykästä kameraominaisuutta: AI CAM, QLens ja Bright Mode, jotka LG:n mukaan automatisoivat ja parantavat älypuhelimen valokuvausominaisuuksia.

AI CAM analysoi kohteita kuva-alueella ja suosittelee käytettäväksi optimaalista kuvaustilaa kahdeksasta vaihtoehdosta: muotokuva, ruoka, lemmikkieläin, maisema, kaupunki, kukka, auringonnousu ja auringonlasku. Jokainen kuvaustila parantaa kohteen ominaisuuksia kuvassa ja huomioi kuvakulman, värin, heijastukset, valaistuksen ja kylläisyyden.

QLens hyödyntää tekoälyn kuvantunnistuskykyä ja pystyy skannaamaan QR-koodeja tehden muun muassa verkko-ostoksista helpompaa. QLens tunnistaa ostettavan tuotteen ja tarjoaa siitä lisätietoja, kuten mistä verkkokaupasta sen saa edullisimpaan hintaan tai mistä muita vastaavia tuotteita löytyy. QLens-kuvahaun avulla voi myös löytää vastaavia kuvia ruoista, muodista tai yksityiskohtaista tietoa esimerkiksi nähtävyyksistä.

LG V30S ThinQ:n Bright Mode -ominaisuus parantaa hämärässä valokuvaamista huomattavasti. Useimpien älypuhelinten mitatessa ainoastaan ympäristön valoisuutta tämä tekoälyominaisuus käyttää myös algoritmeja, joilla se saa aikaan kohinattomia, entistä kirkkaampia kuvia.

V30S ThinkQ:n uudet Voice AI -toiminnot laajentavat Google Assistantin toimintaa tukemaan puhelimen valittujen toimintojen ohjaamista.

LG lupaa jatkossa lisää tekoälyominaisuuksia älypuhelimiin

”Esittelemme jatkossakin uusia tekoälyominaisuuksia parantaaksemme käytettävyyttä ja todistaaksemme asiakkaillemme, että olemme omistautuneet luomaan heille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, joka jatkuu vielä pitkään LG-puhelimen oston jälkeen”, sanoo Hwang Jeong-hwan, LG Electronicsin mobiililiiketoiminnan toimitusjohtaja

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja