Lentoturmassa kadonneen Valioliiga-pelaajan siskolta riipaisevan surullinen pyyntö, vetoaa sosiaalisen median voimaan – ”Auttakaa minua, hän on elossa”

Valioliigassa pelaavan Cardiffin tuore ennätyshankinta Emiliano Sala katosi maanantaina lento-onnettomuudessa. Katoamisalueen poliisi ilmoitti torstaina lopettaneensa etsinnät, mutta Salan sisko Romina uskoo veljensä olevan elossa.

Cardiff hankki Salan Ranskan liigassa pelaavasta Nantesista seuran ennätyssummalla viime viikonloppuna. Salan oli määrä matkustaa Nantesista Cardiffiin maanantaina, mutta häntä kyydinnyt pienkone katosi Englannin kanaalin yllä.

Kadonnutta konetta etsittiin useamman päivän ajan laajalta alueelta lentokoneiden, helikoptereiden ja pelastusveneiden turvin, mutta koneesta tai koneen kyydissä olleista pilotista ja Salasta ei löytynyt jälkeäkään. Guernseyn poliisi ilmoitti torstaina lopettaneensa etsinnät. Poliisin mukaan selviytymisen mahdollisuus on hyvin minimaalinen.

Nyt sosiaalisessa mediassa leviää Emilianon siskon Rominan kuvaama video, jossa Romina pyytää apua veljensä etsinnässä.

– Pyydän kaikkia pyytämään sosiaalisessa mediassa, että etsintä jatkuisi. Meidän täytyy löytää hänet. Lähettäkää minulle voimia. Auttakaa minua, hän on elossa, Romina Sala pyytää videolla.

Rominan video on levinnyt laajalti sosiaalisessa mediassa. Myös Ruotsin maajoukkueen ja espanjalaisen Alavesin hyökkääjä John Guidetti on jakanut videon.

Lue myös:

    Uusimmat