Kadonneen jalkapallotähden lentäjältä erikoinen viesti ennen kohtalokasta matkaa

Lentoturmassa kadonneelta Emiliano Salalta hyytävät viimeiset viestit ennen matkaa –"Olen niin peloissani!" 2:01
Videolla Emiliano Salan hyytävät viimeiset WhatsApp-viestit ennen lentoa.

Kadonnutta jalkapallotähti Emiliano Salaa, 28, kuljettanut pienkoneen lentäjä jakoi kummastusta herättäneen viestin ennen lentoa. Asia selviää brittilehti The Sunin julkaisemista kuvakaappauksista.

The Sun on julkaissut kuvakaappauksia lentäjä Dave Ibbotsonin Facebook-seinältä.

Ibbotson oli jakanut kuulumisiaan Nantesin lentokentältä. Hän kertoi olevansa "vähän ruosteessa" ISL-järjestelmän kanssa, joka opastaa laskeutuvat lentokoneet liukupolkua pitkin kiitotielle. Ibbotsonin päivitys herätti ihmetystä, ja eräs Ibbotsonin ystävistä vastasi tähän epäuskoisesti.

– Ruosteessa ILS:n kanssa?! En voi uskoa tuota!

Sala oli puolestaan kertonut viimeisissä WhatsApp-viesteissä ennen lentoa, että häntä kuljettava pienkone vaikutti olevan hajoamassa.

– Jos ette kuule puoleentoista tuntiin minusta, en tiedä lähetetäänkö ketään etsimään, koska he eivät voi löytää minua. Isä, olen niin peloissani! Sala sanoi.

Valioliigaseura Cardiff Cityn hiljattain hankkima argentiinalainen Sala oli maanantaina matkustamassa Nantesista Cardiffin. Hän joutui kuitenkin lento-onnettomuuteen, kun häntä kuljettanut pienkone katosi tutkasta Englannin kanaalin yllä. 

Guernseyn poliisi ilmoitti torstaina, että kadonneiden koneen ja ihmisten etsinnät on lopetettu. Toivo Salan ja Ibbotsonin elossa olosta on murentunut vähiin: poliisin mukaan selviytymisen todennäköisyydet ovat hyvin pienet.

Lue myös:

    Uusimmat