Valioliigan tähtihankintaa kuljettaneen lentokoneen etsinnät lopetettu – selviytymisen mahdollisuus äärimmäisen pieni

Guernseyn poliisi ilmoitti torstaina, että Valioliiga-seura Cardiffin ennätyshankintaa Emiliano Salaa kuljettaneen ja kadonneen pienkoneen etsinnät on lopetettu.

Sala siirtyi Ranskan liigassa pelaavasta Nantesista Cardiffin riveihin viikonloppuna walesilaisseuran ennätyssummalla.

Sala joutui kuitenkin lento-onnettomuuteen, kun Nantesista Cardiffiin matkalla ollut pienkone katosi tutkasta Englannin kanaalin yllä myöhään maanantai-iltana. Kyydissä oli lentokoneen pilotin lisäksi vain Emiliano Sala.

Kadonnutta konetta on etsitty laajalta alueelta useamman päivän ajan useiden lentokoneiden, helikoptereiden ja pelastusveneiden turvin. Myös satelliittikuvia ja kännyköiden tietoja on hyödynnetty etsinnöissä, mutta ne eivät ole tuottaneet tulosta.

Etsinnöissä ei ole löydetty jälkeäkään Salasta tai koneen lentäjästä. Guernseyn poliisi ilmoitti torstaina, että koneen etsinnät on lopetettu.

– Olemme tutkineet kaikki mahdolliset saatavilla olevat tietomme sekä tiedostaneet lentokoneessa mukana olleet hätävarusteet. Olemme päättäneet lopettaa etsinnän. Selviytymisen todennäköisyydet ovat tässä vaiheessa hyvin pienet, tiedotteessa kerrotaan.

Lue myös:

    Uusimmat