Lentoemäntä paljastaa koneen kuvottavimmat paikat: "Olen nähnyt niin monen vanhemman..."

Näin peset kätesi ja suojaudut tartunnoilta 1:15
Katso myös: Käsienpesu auttaa suojautumaan tartunnoilta. Osaatko oikeaoppisen tavan?

Lentoemännän videon nähtyäsi saatat haluta ottaa puhdistusliinoja mukaasi seuraavan kerran, kun astelet lentokoneeseen.

Lentoemäntä Kat Kamalani jakoi hiljattain TikTokissa videon, jolla paljasti, mitkä ovat lentokoneen iljettävimmät paikat, kertoo Fox News.

Videolla Kat selittää, mitkä paikat matkustajien olisi hyvä desinfioida itse. Syyskuussa julkaistua videota on katsottu liki miljoona kertaa. Fox News huomauttaa, että epäselvää on, milloin video on kuvannut ja onko koronapandemia tuonut parannusta koneiden siivoukseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ihan ensimmäiseksi, älä koske penkin selkänojan taskuun. Ne siivotaan lentojen välissä, mutta niitä ei desinfioida. Mieti kaikkia likaisia liinoja, oksennuspusseja ja roskaa, joita siellä on ollut, Kat huomauttaa.

– Seuraavaksi, jos aiot käyttää tarjotinta, desinfioi se. Olen nähnyt niin monen vanhemman käyttävän sitä lapsen vaipanvaihtopöytänä ja sitten he laittavat sen [vaipan] penkin selkänojan taskuun.

Myös turvavyön solki olisi syytä pyyhkiä

Kat huomauttaa myös, että ilmastointia sääteleviä nappuloita koskevat tuhannet kädet.

– Pyyhi ne ennen kuin kosket niihin.

Lisäksi Kat muistuttaa, että turvaohjekorttia ei desinfioida ikinä, mutta moni siihen silti koskee. Hän kehottaa pyyhkimään myös turvavyön soljen. Vessan oven hän kehottaa sulkemaan liinaa apuna käyttäen.

Ainakin yksi lentoemännäksi tunnustautuva kommentoija huomautti, että koronapandemian myötä puhdistusrutiineja on parannettu, ja hän pohtiikin, onko Kat lentänyt hiljattain.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat