Kuvottaako sinuakin? Matkustajakaksikon käytös lennolla puhuttaa somessa: "Sitten hän syö noilla sormilla"

Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa? 2:50
Kurkkaa sisälle tulevaisuuden lentokoneeseen!

Lentomatkustajien käytöstä päivittelevä Instagramin PassengerShaming-tili jakoi tällä kertaa videon, jolla nainen antaa jalkahieronnan takanaan istuvalle miehelle.

On tiettyjä asioita, joita lennolla ei tulisi tehdä muut matkustajat huomioidakseen. Yksi näistä onsukkien riisuminen.

Kolmen vuoden takaisessa British Airways -lentoyhtiön kyselyssä vajaat 90 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, ettei sukkia missään nimessä tule ottaa lennon aikana pois jalasta. Tämä on ymmärrettävää, sillä sukkien ja kenkien sisällä muhineen jalan tuoksu ei varsinaisesti ole sellainen, jonka kanssa haluaisi viettää aikaa suljetussa tilassa.

Yllättävän moni kuitenkin tuntuu vähät välittävän muiden mielipiteistä ja mahdollisesta pahoinvoinnin aiheuttamisesta. Intagramin PassengerShaming-tilillä jaettujen videoiden perusteella hämmästyttävän useat ihmiset kokevat sopivaksi riisua lennon aikana sukkansa ja operoida paljaita jalkojaan.

Tilillä jaettiin aiemmin video, jolla miesmatkustaja on nostanut paljaan jalkansa syliinsä ja nyppii kantapäänsä ihoa sormellaan – jämät matkustamon lattialle tiputtaen. Aivan omaa luokkaansa edustaa puolestaan kuva, jossa paljasjalkainen mies istuu tyynesti lentokoneessa samalla, kun hänen jalkansa märkii lattialle. Tämä nainen puolestaan ojensi sukattomat jalkansa edessä olevan matkustajan selkänojalle.

Uusimmassa videossa sen sijaan näkyy, kuinka naismatkustaja antaa lentokoneessa takanaan istuvalle miehelle jalkahieronnan. Käytäväpaikalla istuva mies ojentaa jalkaansa niin, että se on naisen käsinojan korkeudella.

Oksennusreaktioiden seassa ymmärtäviäkin kommentteja 

Tätä kirjoittaessa video on kerännyt yli 580 000 katselukertaa ja päätynyt muun muassa Mirror-verkkolehden otsikoihin.

Instagramin kommenttikentässä ihmiset ovat osoittaneet järkytystään sitä hyvin kuvaavin sanakääntein. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mitä aktuaalista v****a tämä on? eräs Instagram-käyttäjä päivittelee. 

– Herranen aika, hankkikaa huone… Oksettavaa, toinen kommentoi. 

– Kirjaimellisesti huusin nähdessäni tämän, kolmas kirjoittaa.

Kommenteissa toistuu epäilys, jonka mukaan kyseessä ovat äiti ja poika – ja toive, että kaksikko ylipäätään tuntee toisensa.

Korona-aikana, jolloin videokin on kasvomaskeista päätellen kuvattu, kuvotusta herättää ymmärrettävästi myös tietoisuus jalkahieronnan hygieenisyydestä. 

– Sitten hän syö noilla sormilla, eräs kommentoija kirjoittaa oksentavalla emojilla viestiään terästäen.

Löytyy netistä myös ymmärrystä lennon aikaiselle hieronnalle. Keskustelussa tuodaan ilmi, että mies saattaa esimerkiksi olla diabeetikko tai hänellä saattaa olla muu verenkiertoa rajoittava sairaus.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja