Lempi leiskuu tangokilpailussa: Muistatko nämä pariskunnat?

Tangon taika on yhdistänyt pariskuntia läpi vuosikymmenten.

MTV.fi kertoi aiemmin tällä viikolla, että tämän vuoden Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailun finalistit Mariam Sandhu ja Juha Hautaluoma ovat seurustelleet parin vuoden ajan.

He eivät kuitenkaan ole tangokilpailujen historian ensimmäiset rakastavaiset. 

Vuonna 1989 tangolaulukilpailussa naisten sarjassa toiseksi sijoittunut iskelmälaulaja Tarja Lunnas oli naimisissa vuoden 1990 tangofinalistin Arto Nuotion kanssa. Liitto jäi kuitenkin melko lyhyeksi.

Vuoden 1994 Tangokuningatar Tiina Räsänen ja Tangokuningas 1999 Petri Hervanto tapasivat vuonna 2000 ja menivät naimisiin vuotta myöhemmin. Molemmilla oli yhdet lapset edellisistä suhteistaan.

Pari kuitenkin päätyi eroon vuonna 2008 – mutta vain vuodeksi. He selättivät ongelmat, palasivat yhteen ja ovat olleet onnellisia sen jälkeen. Vuonna 2011 heille syntyi Eemeli-poika.

Vuoden 2003 Tangokuningatar Saija Tuupanen ja -kuningas Kari Hirvonen alkoivat seurustella pian kruunajaistensa jälkeen. He erosivat hetkeksi, mutta palasivat yhteen kesällä 2005 ja menivät kihloihin. He erosivat vuonna 2006.

Vielä hetken aikaa hallitseva Tangokuningatar Heidi Pakarinen on naimisissa vuoden 1992 Tangokuninkaan Mika Pohjosen kanssa. He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1995. Kipinä syttyi heti, mutta säännöllisesti he alkoivat tapailla vasta vuotta myöhemmin. Nyt 18 vuotta yhdessä olleella pariskunnalla on kaksi tytärtä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja