Lemmikinomistajien hullut hankinnat: Tuhansia dollareita hääpukuihin ja taloihin

Moni ostaa koiralleen söpöjä leluja, mutta miten olisi kymppitonnin koirankoppi tai loma luksushotellissa?

Cracked.com listasi omituisimmat asiat, joita omistajat ostelevat koirilleen. Moni on kuullut hääsuunnittelijasta, mutta käyttäisitkö sinä rahaa koiran juhlasuunnittelijan palkkaamiseen?

Koiran synttäribileet

Etkö ole koskaan järjestänyt lemmikillesi juhlia? Se johtuu varmaankin vain ajan puutteesta! Netistä löytyy kuitenkin ratkaisu tähän ongelmaan: omistaja voi palkata koiran juhlille oman suunnittelijan. Juhlasuunnittelija muun muassa lähettää kutsut, tuo ruoat ja järjestää myös leikkejä koiravieraille.

Koirien hääpuvut

Koiran vaatteen tulisi pitää lemmikki lämpimänä – ei muuta. Netistä saa kuitenkin ostettua nelijalkaiselle ystävälleen mitä tahansa, myös hääpukuja. Koiran morsiuspuku voi maksaa jopa tuhat dollaria. Ja kyllä: osa omistajista haluaa pikku lemmikkiensä "menevän naimisiin" leikkimielisissä seremonioissa!

Astetta hienompi koppi

Koirankoppi tuo suojaa ja lämpöä pihalla viihtyvälle lemmikille. Tarjolla on kuitenkin myös koirien kartanoita, siis hulppeiden ihmislukaalien jäljitelmiä terrakottalattioineen ja pylväineen kaikkineen. Luonnollisesti koiran kartano on tarpeeksi iso myös ihmisystävälle, joka haluaa vierailla siellä. Koiran talo voi maksaa jopa 10 000 dollaria!

Design-peti

Moni koira nauttii sohvalla tai pöydän alla röhnöttämisestä. Silti löytyy omistajia, jotka maksavat tuhansia dollareita koirien design-sängyistä. Koiralle tarkoitettu, käsinmaalattu ja kristallein koristettu pylvässänky maksaa huikeat 24 000 dollaria!

Koiran loma

Koiran kanssa matkustavan tulee ottaa etukäteen selvää siitä, salliiko kohdemaan hotelli lemmikkien tuomisen huoneisiin. Koirille on kuitenkin tarjolla myös oma luksushotelli, Paradise Ranch, jossa lemmikki saa pötkötellä kymmenen päivän ajan hieman alle tuhannen dollarin hintaan. Lomansa aikana koira saa leikkiä vesipuistossa tai käydä kylpylässä. Hulppeassa lemmikkihoitolassa työntekijä myös pitää koiralle seuraa ja nukkuu niiden huoneessa, jos omistaja niin haluaa. Tämä tietenkin maksaa ekstraa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja